Flexibele student met een passie voor sport
Decathlon Lier
2500 Lier
1 dag geleden
source : Student.be

Company description

Decathlon, een vernieuwende keten met innoverende merken voor alle sporters.

Decathlon België, dat zijn 2.500 medewerkers die er elke dag opnieuw samen voor streven om het plezier en de voordelen van sport toegankelijk te maken voor iedereen.

Op 26 september opent Decathlon Lier haar deuren! Een nieuwe winkel, een nieuw team, nieuwe klanten, ... kortom : een geweldige uitdaging!

Om onze klanten vanaf dag 1 te verbazen zijn we op zoek naar flexibele studenten met een passie voor hun sport!

Job description

Als student ben ook jij een volwaardig lid van Team Lier. Na een kwalitatieve integratie en de nodige productopleiding krijg je alle vertrouwen om zowel zelfstandig als in teamverband aan de slag te gaan!

Ons doel is een tevreden klant, je stelt hier dan ook alles voor in het werk. Van de juist productadvies tot een verbazende klantvriendelijkheid.

Daarnaast zorg je er samen met het team voor dat de klant in een nette omgeving kan winkelen. Producten in de rekken plaatsen, ordelijk de maten sorteren, de dagelijkse levering van producten opvolgen, prijzen & stock controleren, .

 • deze zaken behoren allemaal tot het basispakket.
 • Daarnaast rekenen wij op je passie voor je sport! Heb je een overtuiging voor je sport, de afdeling, een product? Deel deze met je team en neem initiatief!

  Searched Profile

  Heb jij een passie voor sport? Ben jij een harde werker met een passie voor de klant? Dan zoeken wij jou!

  Tennis is jouw passie, je adviseert en inspireert klanten dan ook bij hun aankopen op de afdeling. De klant komt voor jou op de eerste plaats en glimlachen is een must! Als een echte teamplayer communiceer je goed met jouw collega’s en klanten.

  Je hebt oog voor detail, bent perfectionistisch en geduldig. Een ordelijke en opgeruimde afdeling is jouw doel! Je bent flexibel ingesteld.

  We offer

  Een flexibel studentencontract in een gemotiveerde, sportieve omgeving. Je krijgt vrijheid en verantwoordelijkheid vanaf dag 1!

  De duur van het contract kan gaan van 2 tot 4 dagen per week (6uur per dag).

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier