(Praktijk)lector Fiscaliteit & Management accounting
Arteveldehogeschool
Gent, Belgium
13 uur geleden

Waar staan wij voor?

Een samenleving waarin het goed leven en werken is voor iedereen : daar draagt Arteveldehogeschool aan bij door dé makers van de wereld van morgen te vormen.

Wij verleggen continu onze grenzen, samen met onze medewerkers en 15. studenten. Als hogeschool hebben wij de kracht om mee te bepalen hoe de wereld van morgen eruitziet.

Werken bij Arteveldehogeschool?

Dat is jouw talenten en competenties ontwikkelen in een motiverende leer- en onderzoeksbiotoop. We leggen de focus op de mens achter elke unieke medewerker.

Vertrouwen, vrijheid, verantwoordelijkheid en gedeeld leiderschap vormen daarbij de leidraad.

Word jij onze maker van de wereld van morgen?

Je gaat aan de slag in de opleiding (PBA BEM) en in de (PBA IBM) binnen ons expertisenetwerk (ENW) Business en Management.

Dit netwerk is een referentie in bachelor- en graduaatsopleidingen, levenslang leren (postgraduaten en bijscholingen) en onderzoek in het studiegebied van het (internationale) bedrijfsleven en management.

Je wil graag jouw passie voor deze dynamische en uitdagende wereld delen.

Je werkplek zal zich voornamelijk situeren op Campus .

Functie

 • Als docent verzorg je onderwijsactiviteiten; je ondersteunt leerprocessen, beoordeelt en geeft feedback. Je stippelt samen met collega’s doelen uit, bepaalt inhouden en onderwijsaanpak van de opleidingsonderdelen.
 • Ondersteuning en begeleiding is voorzien.

 • Je begeleidt studenten in het verwerven van kennis en inzichten, attitudes, vaardigheden en competenties in de opleidingsonderdelen personenbelasting, fiscaal recht,rechtsmethodiek en financial management.
 • Je begeleidt studenten tijdens hun stage en bachelorproef .
 • Je werkt samen met collega’s van het opleidingsteam en rapporteert aan de teamleider en het respectievelijke opleidingshoofd.
 • Als lid van het team neem je ook taken in het kader van opleidingsondersteuning op : vergaderingen, examentoezichten, adviesgesprekken met studenten, e.d.m.
 • Vanuit je talenten kan je gaandeweg ook ingezet worden in maatschappelijke dienstverlening, projectmatig wetenschappelijk onderzoek of het begeleiden van studenten tijdens stages of bachelorproeven.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier