Projectleider Signalisatie Spoorwegen
TUC Rail
Mechelen, Antwerp, Belgium
3 dagen geleden
source : Jobat

Wil jij als Projectleider Werven meewerken aan de ambitieuze projecten van TUC RAIL.

Ons Competence Center Project Delivery’ draagt bij aan de projecten door het leveren van alle medewerkers die de programma’s en projecten leiden en sturen.

Voor dit Competence Center zoeken we een Projectleider Werven voor werven signalisatie voor regio Brussel

Wat ga je doen?

Als Projectleider Werven neem je in het kader van signalisatieprojecten de leiding over de aannemingsopdracht en zie je erop toe dat de aannemer aan wie de werken zijn toevertrouwd, deze weken uitvoert in overeenstemming met de bepalingen van het bestek, teneinde te komen tot een oplevering van de werken binnen de vooropgestelde planning, het voorziene budget en de in het bestek beschreven kwaliteit, waarbij hij verantwoordelijk blijft over de veiligheid van de personen en eventueel van het spoorverkeer.

Je bent het rechtstreekse aanspreekpunt van de aannemer.

Je bent verantwoordelijk voor het team op de werf(ven), dat bestaat uit een werfleider, meerdere werftoezichters en het secretariaat.

Je ziet toe op het respecteren van de doelstellingen van bij de start tot aan de oplevering van de werf in overleg met de Program Manager, de Project Engineers en de Design Engineers die deel uitmaken van hetzelfde projectteam.

Gewenste profiel van de kandidaat :

 • Je bent burgerlijk ingenieur of industrieel ingenieur elektriciteit.
 • Je beschikt over leidinggevende, coördinerende en coachende vaardigheden.
 • Je bent gepassioneerd door het beheer van projecten in uitvoeringsfase.
 • Je werkt graag samen met klanten, openbare besturen en aannemers.
 • Je bent nieuwsgierig, leergierig en wil je ervaring ontwikkelen in het beheer van grote infrastructuurprojecten en / of aannemingsopdrachten.
 • Ervaring in het beheer van grote infrastructuurprojecten is een pluspunt.
 • Je werkt vlot met MS Office (Word, Excel, ).
 • Je hebt een goede kennis van het Nederlands, een zekere kennis van het Frans en je bent bereid je talenkennis te ontwikkelen .
 • Een unieke job in een open en communicatieve omgeving waar autonomie gestimuleerd wordt. Meewerken aan belangrijke projecten die bijdragen aan een duurzame mobiliteit voor de samenleving.

  Flexibiliteit met nadruk op een goede balans tussen werk en privé, een contract van onbepaalde duur, een aantrekkelijk salaris, wagen, bonus, groeps-en hospitalisatieverzekering, maaltijdcheques, voordelige tarieven voor verplaatsingen met de trein, carrièreplan met technische en niet-technische opleidingen, 20 verlofdagen en 13 compensatiedagen (bij voltijds uurrooster), etc.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier