Plant & Utility Engineer
Actief Interim Beveren
Zwijndrecht, Belgium
6 dagen geleden
source : OnlyEngineerJobs

Als Plant & Uitility Engineer ga je aan de slag op onze site in Zwijndrecht, vlak naast de E34. Je zal nauw samenwerken met ons uitgebreid dynamisch team van gedreven project engineers en techniekers.

Samen met je collega’s sta je in voor het uitbreiden, optimaliseren en verhogen van de productiecapaciteit.Job OmschrijvingJe bent verantwoordelijk voor de plant- en utility infrastructuur van de site in ZwijndrechtJe draagt bij aan de implementatie van nieuwe en / of de verandering van bestaande plant- en utility installaties, in navolging van steeds toenemende kwaliteitsvereistenJe voert een goed gestructureerde manier van project management zodat de projecten binnen de verwachtingen vwb.

scope, timing en budget afgewerkt wordenJe bent verantwoordelijk voor het opstellen van technische specificaties en het opmaken van machinebestanden voor de gebruikte componenten binnen de utility installatiesJe werkt nauw samen met de onderhouds-, productie-, EHS- en process engineeringsafdeling, zodat al hun verwachtingen worden meegenomen in het beheer van de utility installatiesJe fungeert als technisch raadgever vwb.

de utility installaties, en geeft oa. ondersteuning aan het onderhoudsteam bij het uitvoeren van preventieve en correctieve onderhoudstakenJe participeert in het uitvoeren van risicoanalyses en / of het onderzoeken van afwijkingen binnen de utility installatiesJe bent nauw betrokken bij het bepalen van het energiebeleid en het formuleren van verbeterinitiatieven hieromtrentJe houdt rekening met veiligheids-, milieu-, en kwaliteitsnormen tijdens projecten om de bedrijfsprestaties aan de hoogste standaard te houden.

We zoeken ...Master in een technische richting met minimum 5 jaar relevante ervaring,Kennis en ervaring met HVAC, elektriciteit, utilities, meet- en regeltechnieken, .

 • Combinatie van technische kennis met een hands-on mentaliteit,Kennis van SAP, MS Office, MS Projects, Autocad,Vlotte communicator, gestructureerde organisator, problem solver,Goede communicatie in het nederlands en engels,Aandacht voor veiligheid, milieu en kwaliteit,Gezonde team spirit.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier