Monteur - ramen en deuren (m/v)
Konvert Construct Bree
Peer, BE
5 dagen geleden

Profiel

Voor een dynamisch familiebedrijf dat sinds 1988 gespecialiseerd is in buitenschrijnwerk in pvc (Schüco), hout, en aluminium (Blyweert & Internorm) is Konvert Construct Bree op zoek naar een enthousiaste en ervaren plaatser ramen en deuren.

Ben jij een durver? Ben jij die zelfstandige, ambitieuze persoon die wil scoren en groeien? Dan ben jij onze toekomstige plaatser!

Aanbod

Een bestaand afsluitingssysteem motoriseren en automatiseren. De werkpost organiseren volgens het besteldossier of de interventiefiche (uitrusting, materialen, .

 • Schrijnwerkelementen plaatsen en vastzetten met haken, geleiders, hoekijzers, . Schrijnwerkelementen verzagen volgens het plan of de afmetingen van de werf.
 • Pilaren en stangen assembleren en vastmaken aan het metselwerk. Constructieglas-elementen plaatsen (glasgevels, trappen, loopbruggen, ).

  Een automatische afsluiting elektrisch aansluiten (rolluiken, poorten, ). Een deur- of luikblindering plaatsen. Het bestaande schrijnwerk demonteren en de staat van de constructie controleren (raamkozijnen, deur- en venstergaten, ).

  Het geheel van drager en frame waterdicht maken en polyurethaanschuim, dichtingen, kleefbanden, hoekprofielen, plaatsen.

  Sleutels en sloten bewerken. Sloten en sluittoebehoren plaatsen of vervangen. De werking van bewegende onderdelen, de waterdichtheid of de isolatie van het werkstuk controleren Aantrekkelijk loon volgens bouwbarema's Optie vast contract na een positieve interim periode Je komt terecht in een tof en dynamisch team

  Vereiste kwalificaties

  Enige ervaring in de bouwsector In het bezit zijn van een VCA attest of bereid dit te behalen

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier