MARKETING ASSISTANT
Manpower
Sint-Niklaas
1 dag geleden

Job Description

Als MARKETING ASSISTANT ben je verantwoordelijk voor de opvolging van het POS-materiaal, magazine, advertenties etc. Je maakt briefings voor de opmaak, kijkt lay-

outs na en volgt het drukwerk op. Bijkomend ondersteun je het team bij de organisatie van evenementen en personeelsactiviteiten, gaande van offerte opvragen, uitwerking van concepten tot concrete realisatie / coördinatie op de evenementen zelf.

Client Description

MANPOWER Office People is specialist in het rekruteren van bedienden. We gaan telkens voluit voor de 'Perfect Match' tussen werkgever en sollicitant!

Voor onze gekende klant regio Dendermonde / Wetteren zijn we op zoek naar een MARKETING ASSISTANT!

Candidate Profile

Je hebt een passie voor marketing en communicatie! Je bent organisatorisch sterk en bent contactvaardig en communicatief.

Je behaalde een bachelor diploma bij voorkeur in een marketing / communicatierichting en kan terugblikken op een minstens 3 jaar ervaring.

Je kan goed overweg met deadlines en houdt het hoofd koel. Je hebt een vlotte pen in het Nederlands en kan je ook uitdrukken in het Frans.

Je neemt initiatief en bent hands-on.

Client Offer

Een uitdagende job waarbij in een innovatieve en aangename werkomgeving met veel ontwikkelingsmogelijkheden met een marktconform loon en extralegale voordelen.

Ben jij de MARKETING ASSISTANT die we zoeken?

Bezorg ons jouw cv via office.aalst manpower.be of schrijf je online in via myportal.manpower.be

Wij garanderen een discrete behandeling van uw gegevens!

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier