Account Manager Oost- of West-Vlaanderen
Hilti
Sint-Niklaas, België
2 dagen geleden
source : Jobat

Job reference : 3697

3697

Account Manager Oost- of West-Vlaanderen

Wat is de functie?

Voor ons sales team zijn we op zoek naar technische vertegenwoordigers. Maar het gaat niet om zomaar een job in de verkoop! Bij ons kom je immers terecht in een unieke high-

performing omgeving, waarbij je zelf je agenda kan bepalen en waar je maximaal wordt ondersteund.

Wat houdt de functie in?

Als vertegenwoordiger bezoek je onze klanten op de meest uiteenlopende locaties. Je hebt zowel contacten op bouwwerven als in kantoren en magazijnen.

Het is jouw taak om uit te zoeken waarmee wij de klant kunnen helpen.

Professioneel advies verlenen, daar draait het om bij ons. Bij ons ben je altijd heel 'hands-on' aan het werk. Je rolt je mouwen op en demonstreert de meest vernieuwende producten.

Verder verkoop je onze state-of-the-art services en nazorg waar de naam Hilti voor staat. In het wilde weg rondbellen, daar doen wij niet aan mee.

Je bouwt een duurzame relatie op met jouw klanten en helpt ze aan de meest innovatieve en kostenefficiënte oplossingen.

Bij Hilti hebben we meer dan 200 000 klantencontacten per dag! Zo leren we de business en de behoeften van onze klanten kennen en bieden we steeds de producten en / of services aan die hier het beste op inspelen.

Waarom solliciteren?

Bij ons vind je een goede mix van mensen wat zorgt dat we meer dynamische, meer innovatieve en meer productieve teams crëeren.

Het is een absolute plus indien je al een degelijke ervaring hebt in een technische of verkoopsfunctie.

Je hebt nodig :

 • 3-5 jaar ervaring in een technische of verkoopsfunctie
 • Ervaring in service selling’ is een plus
 • Goede communicatieve en sociale vaardigheden
 • Inzet, moed en leergierigheid
 • De wil om jezelf uit te dagen in het streven naar succes
 • Flexibiliteit om je te verplaatsen binnen jouw regio
 • Andere

  Wat hebben wij te bieden?

  We geven je alles wat je nodig hebt om uit te blinken in je rol. Dat gaat van je eigen auto vol gereedschap tot en met persoonlijke coaching.

  We beloven je een uitdagende functie met een grote dosis autonomie binnen een hecht en uitnodigend team, waarbij je verantwoordelijk bent voor je eigen agenda.

  Je krijgt veel verantwoordelijkheid en beheert je eigen klantenportfolio, van aannemers en projectmanagers tot bedrijfsleiders.

  Wij vertrouwen erop dat jij doet wat nodig is om resultaat te boeken!

  Je rapporteert dagelijks aan je Area Sales Manager, die je ook met raad en daad bijstaat tijdens het streven naar succes.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier