Technieker Vaste Nacht
Manpower
Scheldewindeke
5 dagen geleden

Job Description

Als technieker in de vaste nachtploeg sta je in voor het preventief en curatief onderhoud van het machinepark (afvullijnen, verpakkingsinstallaties, transportbanden, .

 • Het gaat om hoogtechnologisch en nauwkeurig werk (elektrisch, mechanisch, automatisatie, pneumatica). Verder werk je aan installaties die storingen vertonen die steeds terugkomen (reliability) en installatieprojecten (investeringen van miljoenen).
 • Je krijgt vrijheid waardoor je je ding kan doen, maar er is ondersteuning door ervaren mensen. Je werkt met twee collega techniekers in de nacht.

  Client Description

  Manpower Permanent Placement is gespecialiseerd in technische vacatures en leidinggevende vacatures. Wij kijken samen met ambitieuze starters en ervaren professionals uit naar een nieuwe stap of wending in hun carrière.

  Het is ons doel om zoveel mogelijk opties aan te bieden op maat van de kandidaat. Je start bij ons steeds met een contract onbepaalde duur vanaf dag één.

  Voor een innovatief productiebedrijf uit Oosterzele met enorm veel interessante technische installaties zijn we op zoek naar een gedreven technieker die technische uitdaging zoekt.

  Je bent actief in de vaste nachtploeg.

  Candidate Profile

  Je bent een industrieel technieker met ervaring (zeer ervaren mensen in de firma). Het is noodzakelijk dat je elektromechanische kennis hebt vanuit je ervaring of opleiding.

  Verder ben je iemand die gedreven is door techniek. Iemand die verder wil denken dan enkel montage-demontage op basis van een opdracht van je leidinggevende.

  Je wil de installaties kennen en verbeteren.

  Kennis van industriële elektriciteit, mechanica en PLC-ontstoren (Siemens) zijn noodzakelijk. Kennis van frequentiesturingen is een sterke plus.

  Je hebt over het algemeen een positieve en correcte attitude.

  Client Offer

  Je krijgt een autonome functie met veel variatie en technische uitdaging binnen een menselijk bedrijf met aangename werkomgeving (collega's, temperatuur, proper).

  Er is zeer weinig verloop binnen de firma. De vakantieregeling is zeer flexibel (25 dagen + opname van overuren, er is geen collectieve sluiting).

  Je start vanaf dag één met een vast contract. Voor jouw inzet krijg je een competitief salarispakket met nachtpremies (afhankelijk van jouw ervaring) met extralegale voordelen (maaltijdcheques van 8 euro, groeps-

  en hospitalisatieverzekering, onkostenvergoeding, ...).

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier