SharePoint Expert
Smals
Brussels, Sint-Gillis, Belgium
2 dagen geleden
source : Stellenanzeigen.de

Als SharePoint Expert neem je deel aan het ontwerp van oplossingen binnen het SharePoint-platform. Je maakt deel uit van een multidisciplinair team dat al meerdere SharePoint-projecten beheert en zorgt voor business- en functionele analyses en de geavanceerde configuratie van het platform.

Je begeleidt eveneens de gebruikers bij verandering van projecten die je implementeert : demo's, opleidingen, presentaties, etc.

Je informeert je overigens systematisch over de nieuwe technologische evoluties in het domein. Je deelt je kennis en ervaring met de andere leden van het SharePoint-competentiecentrum.

Je behaalde een masterdiploma (bij voorkeur in informatica) en hebt al meerdere jaren ervaring in het ontwerpen van op SharePoint gebaseerde oplossingen.

Idealiter heb je ervaring met Agile- en / of Lean-methodologieën om een resultaat te genereren dat gericht is op de wens van de klant.

Je houdt van teamwerk en bent op zoek naar een afwisselende functie die uitdagingen met zich meebrengt. Je bent creatief en hebt verantwoordelijkheidszin.

Je kan initiatief nemen om kwaliteitsvolle oplossingen aan te bieden die aansluiten bij de filosofie van het product en de visie van het team.

Je hebt een actieve kennis van de tweede landstaal en van het Engels. Bij Smals bouw je mee aan complexe ICT-services die een rol gaan spelen in de hele samenleving.

Zowel in application development als in ICT infrastructure of ondersteunende diensten is opleiding, specialisatie en carrière mogelijk.

ICT for Society wordt daarnaast geflankeerd d... Business, Communication, Philosophie, Travail d'équipe, Filosofie, Informatica, Business, Engelse taal, Informatique, Sharepoint, Méthodologie, Recherche, Initiatief nemen, Design, Ontwerp Originele vacature is te vinden op StepStone.

be Maak nu een Jobagent aan op StepStone en vind je droombaan! https : / / bit.ly / 2jPYsZC Vind gelijkaardige jobs, informatie over werkgevers en carrièretips op StepStone.

be! Original job ad is published on StepStone.be - Set up a Jobagent at StepStone now and find your dream job! https : / / bit.

ly / 2jPYsZC For similar jobs, information on employers and career tips visit StepStone.be! La version originale de cette offre d’emploi est disponible sur stepstone.

be Créez maintenant votre Job Agent sur StepStone et trouvez le job de vos rêves ! https : / / bit.ly / 2jPYsZC Trouvez des jobs similaires, des informations sur les employeurs qui recrutent et des conseils de carrière sur stepstone.be!

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier