Aankoopassistent
Manpower
Tienen, Vlaams-Brabant, BE
3 dagen geleden
source : Jobat

Voor onze klant, een grote speler op de markt van huishoudelektro, zijn wij op zoek naar een Inkoop Assistent. In deze functie word je verantwoordelijk voor het afhandelen van niet productie gelinkte aankooporders (bv.

logistiek) na het akkoord van de inkoper én voor het bieden van ondersteuning bij vragen i.v.m. allerhande inkooptopics.

Bovendien krijg je de kans om enkele belangrijke en uitdagende tenders voor te bereiden vooraleer ze overgedragen worden aan de inkopers.

Enkele van jouw andere verantwoordelijkheden bestaan uit het opvolgen en verwerken van orderbevestigingen, het aanbrengen van nieuwe leveranciers, de algemene administratieve ondersteuning en de data-entry en het onderhouden van de IT-systemen.

Voor deze functie beschik je over een hoger diploma in een Economische richting. Je hebt bij voorkeur een eerste ervaring met inkoop en je beschikt over een goede kennis van zowel Nederlands, Engels als Duits.

Als inkoopassitent heb je ervaring met ERP-systemen en ben je een teamplayer die toch zelfstandig kan werken en beschik je over sterke communicatieve vaardigheden.

Bovendien heb je een analytische kijk op de zaken en durf je "out of the box" te denken.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
voortzetten
Aanvraagformulier