Sales Advisor
Bricks & Leisure
Afsnee, Oost-Vlaanderen, BE
2 dagen geleden
source : Jobat
 • Op basis van leads die je via allerlei kanalen aangereikt krijgt, trek jij dagelijks de baan op in je zoektocht naar mogelijke klanten en beleggers voor het door ons aangeboden vastgoed.
 • Je introduceert hen in onze manier van werken en stelt hen onze lopende projecten voor. Daarbij leg je niet alleen de nadruk op de kwaliteit van ons aanbod, maar bovenal op het verwachte rendement van een mogelijke investering.

  Op die manier draag jij bij tot de verdere uitbouw van hun vastgoedpatrimonium.

 • Je organiseert en beheert je agenda zelfstandig, maar kan daarbij rekenen op de support van je salesmanager. Bovendien zorgen we voor een gedegen opleiding en continue begeleiding.
 • Je bent een verkoper in hart en nieren die altijd opnieuw tot het uiterste gaat om zijn doel te bereiken. Je hebt een hogere opleiding genoten, maar staat voortdurend open voor bijkomende opleidingen om zo uit te groeien tot een expert in investeringsvastgoed en je sales skills steeds verder te ontwikkelen.
 • Ervaring is geen vereiste, assertiviteit en een op-en-top commerciële ingesteldheid des te meer.
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier