Werkvoorbereider Instrumentatie regio Antwerpen Linkeroever (Vast of Freelance)
People 4 Projects bvba
Antwerpen, Antwerp, BE
5 dagen geleden
source : Monster

P4P zoekt verschillende Werkvoorbereiders Instrumentatie in de regio Antwerpen Linkeroever. Functiebeschrijving : Als Werkvoorbereider Instrumentatie ben je verantwoordelijk voor de technische en administratieve voorbereiding van de werken.

Taken en verantwoordelijkheden : Het instaan voor de voorbereiding, opvolging en afhandeling van dagdagelijks en revisie gebonden onderhoud preventief onderhoud (inspecties en kalibraties, periodieke vervanging van onderdelen, ) correctief onderhoud (nl.

diagnose, nazicht en herstelling of vervanging van defecte apparatuur) Het bieden van ondersteuning bij de voorbereiding en realisatie van projecten en installatiewijzigingen De effectieve uitvoering van de desbetreffende werken behoren niet tot het takenpakket.

Uw profiel : Je behaalde een Bachelor of Master (Industrieel of Burgerlijk Ingenieur) Elektriciteit, Elektrotechniek of Elektromechanica.

Je kan terugblikken op minstens een eerste relevante werkervaring als werkvoorbereider / -coördinator in een industriële omgeving.

Je beschikt over de capaciteiten om onderhouds- en projectgerelateerde werken te plannen, organiseren en coördineren. Je hebt kennis van SAP (of een soortgelijke werkomgeving) voor de administratieve voorbereiding en behandeling van de werken vertrouwd zijn met diagnose / problem solving, onderhoudswerkzaamheden en projecten binnen het vakgebied, de veiligheidsaspecten en beheersmaatregelen die gepaard gaan met de uitvoering.

Je communiceert vloeiend in het Nederlands. Aanbod : Een vast contract van onbepaalde duur of mogelijkheid om op Freelance basis te werken.

Een mooi verloningspakket. Een uitdagende en technologische omgeving en de kans om extra opleidingen te volgen. contact : Shiu Yang Tang, shiu.

tang p4p.be 0488 28 32 09 Verbindingsdok Oostkaai 7, 2000 Antwerpen Trefwoorden : Werkvoorbereider Instrumentatie, Bachelor, Master, Industrieel Burgerlijk Ingenieur, Elektriciteit, Elektrotechniek, Elektromechanica.

Antwerpen Linkeroever, Antwerpse Haven, Freelance

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier