Verkoper vastgoed (nieuwbouw - residentieel)
Infinity Jobs
Oostende, Belgium
2 dagen geleden

Functieomschrijving

Gebeten door vastgoed en een geboren verkoper? Lees dan zeker verder!Voor een TOPkantoor zoeken wij een topverkoper die zal instaan voor de verkoop van nieuwbouw appartementen dit voor de kustregio.

Je ontvangt de potentiële klanten en laat hen de nodige plannen bekijken, je adviseert hen bij hun aankoop en handelt (bij aankoop) ook alle nodige administratie af.

Jij volgt het dossier op van A tot Z en blijft de contactpersoon tot de woonst is opgeleverd.

Taken en profiel

Een sterke commerciële persoonlijkheid die geduld kan opbrengen om met voldoende achtergrond en inzicht te onderhandelen op lange termijn.

Je hebt minstens 3 jaar ervaring in de vastgoedsector en bent een geboren teamspeler.Je bent vriendelijk, voornaam en uiterst klantgericht.

Ben je ambitieus? Dan ben je bij onze klant ook aan het juiste adres.

Aanbod

Een dynamisch & solide familiebedrijf met een sterke reputatie in de sector.Ruimte voor nieuwe initiatieven binnen dit sterk groeiend en toonaangevend bedrijf.

Een uiterst competitieve verloning in functie van ervaring en behaalde doelstellingen.Een bedrijfswagen, tankkaart, gsm, groepsverzekering, behoren tot de mogelijkheden.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier