MACHINESTELLER
MANPOWER INTERIM
SINT-NIKLAAS, BE
12 minuuten geleden
source : VDAB

Functieomschrijving

Als MACHINESTELLER ben jij verantwoordelijk voor diverse taken en zorg jij ervoor dat de machines draaiende blijven. Zo zal jij de instellingen aanpassen bij verandering van het formaat en zal jij storingen oplossen.

Je zal mee instaan voor een betere productie output en zal de operatoren ondersteunen waar nodig. Vooraleer je effectief start, zal je voorzien worden van een opleidingstraject.

Bedrijfsprofiel :

MACHINESTELLER (M / V)

MANPOWER is specialist in het rekruteren van arbeiders. We gaan telkens voluit voor de 'Perfect Match' tussen werkgever en sollicitant!

Voor onze klant regio Puurs, zijn wij op zoek naar een MACHINESTELLER!

Profiel

Je beschikt over technische / mechanische kennis, bij voorkeur heb je ook ervaring in een soortgelijke functie of ben je gepassioneerd door techniek! Je hebt een hands-on werkmentaliteit en gaat aan de slag volgens specifieke veiligheidsregels.

Bovendien ben je een echte teamplayer maar schrikt zelfstandig werken jou niet af. Je bent nauwkeurig, resultaatgericht en je kan snel problemen oplossen.

Je beschikt over een zeer goede kennis Nederlands.

Jobgerelateerde competenties

 • De werkzone reinigen en opruimen (materieel, hulpstukken, ...)
 • De werkpost voorzien van materiaal en producten of de bevoorrading controleren
 • Aanbod

  Je komt terecht in een uitdagende job binnen een dynamisch team in een bedrijf met familiaal karakter. Waarden zoals kwaliteit en plezier staan centraal in dit bedrijf! Je zal voorzien worden van een interne opleiding en je zal een marktconform loon ontvangen.

  Ben jij de MACHINESTELLER die we zoeken?

  Wij garanderen een discrete behandeling van uw gegevens!

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier