TECHNISCH TEKENAAR STAALCONSTRUCTIES -
Argon selectie
8900 IEPER
4 uur geleden

Functie-omschrijving :

Elk project is anders hier, daarom wordt jouw job elke dag opnieuw een uitdaging!

Zin om deel uit te maken van dit fantastische team?

FUNCTIE OMSCHRIJVING

In deze functie sta je in voor het ontwerpen van oplossingen op maat van de klant. Zo ben je verantwoordelijk voor het uitwerken van projecten op basis van technische specificaties.

Hiervoor werk je nauw samen met de projectmanager.

Je tekent het volledige project uit inclusief stuktekeningen, lastekeningen, montageplannen, ... Verder signaleer je afwijkingen en doe je mogelijke verbetervoorstellen.

Tijdsregeling : Dag - voltijds

VEREISTEN

Vereisten : Technische bachelor of master.

Ervaring met een 3D-tekenprogramma, bij voorkeur Inventor.

Sterk ruimtelijk inzicht.

Zelfstandig, stressbestendig en nauwkeurig.

Contact met klanten of leveranciers schrikt jou niet af.Ervaring : Enige ervaring vereistRijbewijs : B (Auto)Talen : Nederlands : zeer goed

AANBOD

Aanbod : Je komt terecht in een uitdagende functie met een grote verantwoordelijkheid binnen een groeiend bedrijf met diverse doorgroeimogelijkheden.

Je kan rekenen op een aantrekkelijke verloning aangevuld met verschillende extralegale voordelen zoals bedrijfswagen + tankkaart en smartphone.Loon : Maandloon

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier