Student: Kwaliteitsmedewerker - September
ASAP
Sint-Katelijne-Waver Antwerpen
2 dagen geleden
source : Student.be

Company description

Met 80 uitzendkantoren en 420 medewerkers is ASAP de nummer 6 op de Belgische uitzendmarkt. Maar we doen veel meer dan uitzendarbeid alleen : wij bieden HR in 3D.

Intussen doen al 2.900 Belgische bedrijven een beroep op onze expertise. Als totaalleverancier in HR-oplossingen focussen we op talent, de uitbouw van langetermijnrelaties en de continue groei van onze HR-kennis.

Met het enthousiasme van een familiebedrijf. Of waar dacht je dat de slogan Enjoy your Job’ vandaan kwam?

Job description

Als kwaliteitsmedewerker krijg je bij onze klant heel wat verantwoordelijkheid. Je staat in voor de uitvoering van het kwaliteitsbeleid op de site.

Je rol op de werkvloer is cruciaal. Je werkt actief aan sensibilisering, motivatie en opleiding van alle medewerkers op het vlak van kwaliteit (hygiëne, werkinstucties, productspecificaties, opvolging FIFO,.

 • Verder zal je de rol opnemen van interne auditor en sta je in voor de kwaliteitscontrole van het productieproces, waarover je rapporteert.
 • Dit omvat temeratuurregistraties, visuele controle in verschillende fases, staalname en analyses, verblijftijd in de voorraad,.

 • Alle klachten , zowel externe (klanten, leveranciers) als interne, worden door je geregistreerd, behandeld (in samenwerking en overleg met de organisatie) en opgevolgd.
 • Searched Profile

  De belangrijkste voorwaarde om deze functie succesvol te kunnen uitoefenen, is je overtuiging van een doorgevoerd kwaliteitsbeleid op de werkvloer.

  Dankzij jouw goede communicatie, je verantwoordelijkheidszin en je motiverende aanpak, los je problemen op en heb je een positieve invloed op arbeiders en hun leidinggevenden.

  Je kan zelfstandig werken, je neemt graag initiatief en bent in staat om knopen door te hakken. Op het vlak van planning en organisatie werk je proactief en efficiënt.

  Omgaan met onvoorziene omstandigheden schrikt je niet af, je weet hierop alert te reageren.

  Je bent bezig met een studie in lijn van de openstaande vacature - bachelorniveau.

  We offer

  Je kan aan de slag binnen een sterke internationale groep, waar medewerkers ruimte krijgen om zelfstandig te werken en zich te ontwikkelen.

  Je krijgt de kans om in een dynamische omgeving te werken waar kwaliteit centraal staat. Je wordt verwelkomd door een professioneel team, dat de nodige ondersteuning biedt.

  Je kan rekenen op een competitief salarispakket.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier