Systeembeheerder | Virtualisatie, Firewall, AD
EyeTech Solutions
Lokeren, Belgium
3 dagen geleden
source : ictjob.be

Heb jij een eerste werkervaring als systeembeheerder? Ben je op zoek naar een uitdagende functie dicht bij huis? Wil je werken voor een bedrijf waarbij je de mogelijkheid krijgt om je expertise als systeembeheerder nog meer uit te breiden?

Dit zorgbedrijf in het Waasland is op zoek naar een nieuwe collega. Je zal terecht komen in een modern, vernieuwd bedrijf in een team van een 15-tal personen.

Hier zal je werken aan zowel grote als kleine projecten, aan uitdaging geen gebrek! Hoe ziet de functie eruit? Met jouw eerste ervaring binnen de IT-infrastructuur ben je verantwoordelijk voor het ontwerpen, wijzigen, installeren en configureren van nieuwe componenten van de volledige infrastructuur.

Dit bedrijf heeft meer dan 100 servers lopen. Je staat mee in voor de beveiliging van de volledige IT-omgeving, je doet aan monitoring van de systemen en reageert op mogelijke storingen.

Je begeleid zowel grote- als kleine projecten op drie verschillende sites in de buurt. Hoe ziet jouw profiel eruit? Je beschikt over een bachelor binnen de IT en hebt een eerste ervaring binnen de IT-infrastructuur achter de rug.

Je zal zowel in team als autonoom werken aan grote- en kleine projecten. Zo kan je heel veel ervaring opdoen in alle aspecten van de IT Infrastructuur.

Geen uitdaging is te groot voor jou. Door jouw ervaring heb je kennis van volgende programma's : Windows Server, VMware, Firewall, Active Directory, Exchange, Windows 7, 8 en 10, .

 • Idealiter heb je deze ook geïnstalleerd. What's in IT for you? Dit bedrijf bied je een mooi salaris aan dat kan oplopen tot 50K per jaar (contract van onbepaalde duur).
 • Alsook zal je tewerk worden gesteld in een 40-uren week. Dat wil zeggen dat je 12 extra vakantiedagen krijgt. Daarbovenop biedt het bedrijf ook nog 4 extra vakantiedagen aan.

  Hierdoor zal ja maar liefst 36 vakantie dagen hebben, en nog maar te zwijgen van de anciënniteitsdagen die je kan opbouwen.

  Een work-life balance om u tegen te zeggen! Ben jij milieuvriendelijk en ga je graag met de fiets naar het werk? Super! Dit bedrijf biedt een goede fietsvergoeding om hun werknemers te motiveren om met de fiets te gaan werken.

  Gezondheid staat hier op nummer een! Je zal de mogelijkheid krijgen om allerhande opleidingen te volgen binnen de IT, zo word jij nog beter in je vak.

  A great future is ahead of you!

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier