Inputbediende (garage - 4/5 of voltijds)
Infinity Jobs
Brugge, Belgium
3 dagen geleden

Functieomschrijving

Voor een garage te Brugge zoeken wij een inputbediende. Je verwerkt de bestelorders en put de klantengegevens in het systeem in.

Je maakt een planning op en staat ook in voor de opvolging ervan. Je houdt vinger aan de pols door bij de collega's na te gaan hoe ver ze staan met de bestelling.

Na een grondige inwerkperiode behoort het berekenen van de commissie van de verkopers ook tot je takenpakket. Aan - en verkoopgegevens worden ook door jou verwerkt.

Kortom je bent een zeer belangrijke administratieve schakel in de verkoop en het afleveren van de wagens. In eerste instantie is onze klant op zoek naar een fulltime medewerker, 4 / 5 is echter ook bespreekbaar.

Taken en profiel

Een puur administratieve job is echt iets voor jou.Je bent stressbestendig, computervaardig en uiteraard ook discreet. Ervaring in een administratieve functie is vereist.

Aanbod

Onze klant is een zeer gekende speler in de verkoop van wagens. Je komt terecht in een dynamisch, familiaal bedrijf waar een zeer leuke werksfeer heerst.

Er worden zowel interne als externe opleidingen aangeboden. Loonpakket is bespreekbaar en er zijn ook reële doorgroeimogelijkheden.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier