CNC-frezer (m/v)
Accent
Aartselaar, BE
2 uur geleden

Onze klant ontwerpt produceert en verkooptinternationaal precisiemessen voor de voedingsnijverheid. Hunklanten zijn vooral actief in de kaas- vlees- en groenteverwerkendeindustrie.

Ze hebben een jaarlijkse productie van meer dan 3miljoen messen per jaar en werkenwereldwijd.

Functiebeschrijving

AlsCNC frezer (m / v) sta je in voor het zelfstandig afstellen enprogrammeren van de machine (Mazak DMG Blohm). Je produceert destukken zowel stuk als seriewerk.

Je werkt nauw samen met dekwaliteitsafdeling voert kwaliteitscontroles uit en rapporteerthierover volgens de gemaakte afspraken.

Je denkt graag na over demogelijke optimalisatie van de productiemethoden. Je bent ookbereid om basisonderhoud uit tevoeren.

Functie-eisen

Jehebt een opleiding gevolgd in verspanende bewerkingen met CNCmachines of bent gelijkwaardig door ervaring. Je kan technischetekeningen lezen en begrijpen.

Je kan zelfstandig een werkvolgordebepalen. Je kan zelfstandig een machine instellen en programmerenof je bent bereid dit te leren.

Je houdt van afwisseling enuitdaging. Je bent creatief en flexibel. Orde en netheid zijnbelangrijk voor jou. Je spreekt en leest en begrijpt goedNederlands.

Je bent bereid te werken in een 2 ploegenstelsel.Ervaring CAD / DAM is eenpluspunt.

Arbeidsvoorwaarden

BijAccent Jobs weten we dat de arbeidsmarkt uit verschillendedoelgroepen bestaat elk met eigen wensen en eisen. Om diediversiteit het hoofd te kunnen bieden zijn er verschillendegespecialiseerde afdelingen opgericht.

Zo kunnen we iedereen helpenmet kennis van zaken. Tijdens het sollicitatieproces staan we jegraag als jobcoach bij met raad en daad.

Ons doel samen met jou degepaste job vinden.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier