Logistiek bediende FR/NL/ENG (m/v)
Konvert Office Kortrijk
Leuze-en-Hainaut, BE
6 dagen geleden

Profiel

Voor een voedingsbedrijf in de regio Doornik zoekt Konvert Office een drietalige logistiek bediende FR / NL / ENG (m / v).

Takenpakket : - Je codeert en volgt bestellingen op - Je organiseert het transport van de afgewerkte producten- Je maakt leveringsbonnen op voor uitgaande goederen- Je beheert de voorraden- Je stuurt stalen op naar klanten- Je volgt de gangbare prijzen op in de markt- Je organiseert en synchroniseert logistieke activiteiten volgens klantbehoeften en leveranciersbeperkingen

Aanbod

Coördineren en organiseren van de informatiedoorstroming en de werkinstructies van de organisatie. De activiteiten van een team coördinerenEen organisatie leiden.

De logistieke strategie van een organisatie ontwikkelen of meewerken aan de ontwikkeling en toepassing ervan. Corrigerende maatregelen voor de goederenstroom bepalen in geval van problemen.

De implementatie en realisatie van logistieke actieplannen opvolgen en de uitvoering controleren. De modaliteiten voor het transport van producten organiseren, implementeren en de uitvoering controleren.

Haalbaarheidsonderzoek uitvoeren van een logistiek organisatie- of reorganisatieproject van een locatie (magazijn, opslagplaats, platform, .

 • of dienst (bevoorradingen, aankopen, transport, ...). Het budget van een organisatie bepalen en opvolgen. Het logistiek plan van een organisatie opstellen en implementeren (voorschriften, werkmethodes, .
 • Leveranciers of dienstverleners selecterenOnderhandelen over contractvoorwaardenDe geleverde diensten of producten controleren.
 • Logistieke activiteiten organiseren en op elkaar afstemmen volgens de behoeften van de klant en de eisen van de leverancier.

  Stuurinstrumenten ontwikkelen voor aankoop-, bevoorradings- of verzenddiensten en locaties (platformen, opslagplaatsen, .

 • Een voltijds contract in een groeiend bedrijf met optie vast
 • Vereiste kwalificaties

 • Je hebt een logistiek diploma of gelijkwaardig door ervaring- Je spreekt vlot Nederlands, Frans en Engels. Kennis Duits is een pluspunt.
 • Je bent nauwkeurig en stressbestendig- Je beheerst MS Office- Je gaat autonoom en dynamisch te werk- Je bent bereid om je tot de regio Doornik te verplaatsen
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier