Software Engineer Java
CM Ziekenfonds
Schaerbeek, Belgium
3 dagen geleden
source : OnlyEngineerJobs

Software Engineer Java Ben je een ervaren Java ontwikkelaar die van aanpakken weet? Dan ben jij de persoon die we bij CM zoeken! CM helpt niet minder dan 4,5 miljoen mensen om gezond en gelukkig te leven.

Hoe dat kan? Dankzij de dynamiek van onze medewerkers! Zij slaan elke dag de handen in elkaar om resultaten te boeken. Ze worden gedreven door solidariteit en willen samen vooruitgaan.

Hun inspanningen worden erkend, want ze krijgen tal van kansen om zich te ontwikkelen en te groeien in hun job. Dat alles op een werkplek waar ook waarde wordt gehecht aan de balans tussen werk en privé.

Maar je moet ons niet zomaar geloven. Vraag het gewoon aan iedereen die hier werkt. Ze zullen het graag bevestigen : Bij ons leeft het.

Waar kom je terecht? Als nieuwe ICT medewerker binnen CM kom je terecht in een team van 360 informatici en draag je ertoe bij dat onze 4,5 miljoen leden en onze collega’s over degelijke informaticaprogramma’s en toepassingen kunnen beschikken.

Je bent mee verantwoordelijk om onze leden de best mogelijke ervaring te geven. Onze technische omgeving is gevarieerd, maar sterk op marktstandaarden gebaseerd : We beginnen met WebLogic (Java EE) bovenop Red Hat Enterprise Linux, Vaadin als front end en Oracle als databank via JPA (Eclipselink).

Html, CSS en javascript met jQuery worden ook vaak gebruikt. Integratie met andere applicaties en de buitenwereld gebeurt door middel van een ESB.

Daarbij maken we gebruik van XML, SOAP, JSON, WS-I en SOA-principes. CM werkt met een build omgeving gebaseerd op Maven, Jenkins, Nexus, Subversion en Jira.

Dit zoeken we Eerst en vooral schrijf je goede Java code, inclusief unit tests, kortom, alles wat van moderne code verwacht mag worden.

Daarnaast werk je vlot samen met analisten, testers, business en management. Je verdedigt een goede balans tussen scope, kwaliteit, tijd en kost.

Je bent in staat om op basis van een functionele analyse het technisch design uit te werken. Je werkt goed samen in een team en bent in staat om technisch leiderschap op te nemen.

Je werkt samen met onze infrastructuur medewerkers om onze applicaties te installeren en hun werking op te volgen. Je documenteert je software grondig, zonder te verzanden in details.

Dit ben jij Je bent een bachelor of licentiaat in de informatica en je hebt je al bewezen met relevante werkervaring. Je hebt uiteraard een sterke interesse in programmeren, maar je wil meer dan programmeren alleen.

Je hebt een goed kennis van UML, JAVA, SQL, JPA, HTML, XML, Webservices. Ervaring met Weblogic, SOA, Eclipse, Maven is een grote troef.

Je spreekt vlot Nederlands of Frans en je kunt conversaties in beide landstalen probleemloos meevolgen. Je hebt ook een goede kennis van het Engels.

Dit bieden we je Wij bieden je een voltijds contract van onbepaalde duur aan. Bij CM kan je rekenen op een competitief en veelzijdig loonpakket .

Bovendien krijg je de kans om werk en privé mooi in evenwicht te houden. Maar er is meer. Wie dat wil, kan hier heel wat kansen grijpen en groeien binnen de organisatie.

We bieden je tal van opleidingen en ontwikkelingsmogelijkheden aan. Je krijgt de ruimte om initiatieven te nemen. CM heeft een grote variatie aan zowel nieuwe projecten als uitbreiding van bestaande software.

Individuele opdrachten gaan van een paar dagen tot meerdere maanden. Kortom : uitdagingen genoeg! Dit is je kans Bezorg ons je cv en motivatiebrief via onderstaande link.

We kijken ernaar uit je reactie te mogen ontvangen!

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier