Project Engineer - Metaalconstructies - Expert Company
Page Personnel
Brussels, Belgium
6 dagen geleden
source : OnlyEngineerJobs

U verzorgt third party checks in het domein van de metaalconstructies, veelal staalconstructies.Uw rol is in eerste instantie projectingenieur.

Daarnaast kan u voor sommige projecten ook de rol vanprojectverantwoordelijke opnemen.Uw projecten omvatten stalen spoorbruggen, beweegbare bruggen, sluisdeuren, .

 • U voert risicoanalyses uit samen met collega staalingenieurs om de focus vanHet is een bedrijf met grote projectenwaardoor je kunt profiteren van een inteDiploma Master of Science in de ingenieurswetenschappen of in de industriële wetenschappen : bouwkunde.
 • De vacature staat open voor zowel junior, medior als senior profiel.Uw interesse gaat in uit naar de complexere berekeningen voor staalconstructies.

  U kan goed schriftelijk rapporteren. U kan ook open en diplomatisch communiceren, zowel telefonisch als in vergadering met de overige bouwpartijen.

  U bent Nederlandstalig Een aantrekkelijk salaris met een competitief pakket (auto + pakket) Een grootschalige internationale omgeving waar groei en professionele ontwikkeling worden gestimuleerd.

  Een jonge en dynamische werkomgeving met trainingsmogelijkheden waarmee u uw kennis kunt verbeteren. Je werk zal afwisselend en stimulerend zijn met groeimogelijkheden in België.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier