Verzorgen van varkens (m/v)
Konvert Interim Waregem
Wortegem-Petegem, BE
4 dagen geleden

Profiel

Onze klant is een varkenskwekerij gelegen in de ruime regio Waregem. Men zoekt een verzorgen van varkens. Binnen een team van 4 medewerkers zal je leren om het volledig verzorgingsproces op jou te nemen.

Taken :

 • voederen van de dieren
 • stallen schoonmaken
 • biggen verzorgen
 • helpen bij geboortes van de biggen
 • toedienen van medicatie indien nodig
 • insemineren van de varkens - ...
 • Aanbod

  Toezicht houden op de klinische toestand van het dier, het dier na de operatie opvolgen en tussenkomen indien nodig. Voeder voorbereiden en onder de dieren verdelen.

  Materiaal voorbereidenTechnische hulp bieden aan de dierenarts, de fokker, .... Leefomgeving van dieren schoonmaken. Hygiënische verzorging en comfortzorg van de dieren uitvoerenInstallaties en materieel onderhouden.

  Het dossier van het dier invullen. Het dier voorbereiden en installeren (ontsmetting, scheren, in een kooi plaatsen, ...

  Diersoort : Landbouwdieren (koeien, varkens, ...). Dieren eten geven, uitlaten en hun leefomgeving onderhouden (kattenbak, aquarium, ...)

  Vast contract na interimperiode.

  Werken van maandag tem zaterdagvoormiddag (halve dag inhaalrust tijdens de week)

  Vereiste kwalificaties

  Je bent leergiering en hebt interesse in het kweken van varkens. Je gaat op een diervriendelijke manier tewerk. Je komt in een team van een 4tal collega's terecht.

  De bedoeling is dat je na een tijd alle taken binnen het verzorginsproces zelfstandig kan uitvoeren.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier