Psychiater
AZ Zeno
Knokke-Heist
il y a 5j

Functiebeschrijving AZ Zeno is een middelgroot ziekenhuis met kwaliteitsvolle diensten psychiatrie en geriatrie. Deze diensten werden uitgebreid met een gespecialiseerde dienst psychogeriatrie op de campus in Blankenberge.

Deze medische dienst wil zich toespitsen op de behandeling van mentale aandoeningen en cognitieve stoornissen, waaronder onder meer dementie, bij oudere patiënten.

In het kader daarvan zijn we op zoek naar een psychiater met sterke interesse in de dementieproblematiek en een goede kennis van stemmings- en angststoornissen.

 • Profiel U bent in België erkend arts-specialist in de volwassenpsychiatrie of u behaalt binnenkort deze erkenning; Bijkomende kwalificaties of vaardigheden (neuropathologie, ) zijn een pluspunt;
 • U bent sociaal vaardig en kan goed omgaan met crisissituaties; U bent gedreven en u wilt bijdragen tot de verdere uitbouw van onze dienst;
 • U bent bereid steeds verder bij te scholen; U draait mee in het wachtsysteem van de dienst; U bent bereid op termijn te verhuizen naar de ruimere regio van het ziekenhuis.

  Wij bieden Wij bieden een (voltijdse) job aan in ons ziekenhuis met campussen in Knokke-Heist en Blankenberge en polikliniek in Maldegem.

  U werkt als zelfstandige met een grote autonomie in een prima team.

  Signaler cette offre d'emploi
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Postuler
  Mon email
  En cliquant sur « Continuer », je consens au traitement de mes données et à recevoir des alertes email, tel que détaillé dans la Politique de confidentialité de neuvoo. Je peux retirer mon consentement ou me désinscrire à tout moment.
  Continuer
  Formulaire de candidature