Psychiater
AZ Zeno
Knokke-Heist
4 dagen geleden

Functiebeschrijving AZ Zeno is een middelgroot ziekenhuis met kwaliteitsvolle diensten psychiatrie en geriatrie. Deze diensten werden uitgebreid met een gespecialiseerde dienst psychogeriatrie op de campus in Blankenberge.

Deze medische dienst wil zich toespitsen op de behandeling van mentale aandoeningen en cognitieve stoornissen, waaronder onder meer dementie, bij oudere patiƫnten.

In het kader daarvan zijn we op zoek naar een psychiater met sterke interesse in de dementieproblematiek en een goede kennis van stemmings- en angststoornissen.

 • Profiel U bent in BelgiĆ« erkend arts-specialist in de volwassenpsychiatrie of u behaalt binnenkort deze erkenning; Bijkomende kwalificaties of vaardigheden (neuropathologie, ) zijn een pluspunt;
 • U bent sociaal vaardig en kan goed omgaan met crisissituaties; U bent gedreven en u wilt bijdragen tot de verdere uitbouw van onze dienst;
 • U bent bereid steeds verder bij te scholen; U draait mee in het wachtsysteem van de dienst; U bent bereid op termijn te verhuizen naar de ruimere regio van het ziekenhuis.

  Wij bieden Wij bieden een (voltijdse) job aan in ons ziekenhuis met campussen in Knokke-Heist en Blankenberge en polikliniek in Maldegem.

  U werkt als zelfstandige met een grote autonomie in een prima team.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier