Junior technisch tekenaar / werfopvolger
Vandemoortele
Belgium
2 dagen geleden

Over Vandemoortele

Vandemoortele is een leidinggevende Europese voedingsgroep die kwalitatief hoogstaande voedingsproducten produceert en verkoopt.

Vandemoortele heeft twee divisies : één voor diepvriesbakkerijproducten en één voor margarines, culinaire oliën en vetten.

In Bakery Products is Vandemoortele een Europese marktspeler met een waaier aan broodproducten, viennoiserie, zoetigheden, patisserie en hartige producten voor professionele gebruikers in de bakkerij- en foodservice kanalen alsook voor retailers, die de kwaliteit en het gebruiksgemak van de Vandemoortele producten appreciëren.

Ook in Margarines, Culinary Oils & Fats is Vandemoortele een Europese topspeler die aan professionele gebruikers een breed gamma aan producten aanbiedt die verwerkbaarheid, smaak en aroma combineren, en aan retailers een uitgebreid assortiment private label margarines en frituurvetten verkoopt.

Daarnaast heeft Vandemoortele een aantal sterke consumentenmerken in de Benelux zoals Vandemoortele®, Vitelma®, Diamant® en Gouda’s Glorie®.

In 2019 haalde Vandemoortele een omzet van ca. 1,4 miljard euro. Vandemoortele is aanwezig in 12 Europese landen met 5,200 werknemers.

Het hoofdkantoor is gevestigd in Gent.

Jouw rol en verantwoordelijkheden :

Als Tekenaar Werfopvolger sta je in voor het het verlenen van assistentie aan de projectingenieurs door het uitwerken en in tekening brengen van technische plannen en lay-outs van bestaande en nieuwe installaties.

Je volgt de werftaken op van de diverse contractors en coördineert de nodige informatiestroom tussen de verschillende interne en externe betrokken partijen om de uitvoering van de projecten optimaal te kunnen verlopen.

Bovendien beheer je zelfstandig kleinere projecten en dit zowel in het ontwerp, tijdens de realisatie als in het projectbeheer (planning, budget en uitschrijven van bestelaanvragen).

Jouw verantwoordelijkheden :

 • Uitwerken en up to date houden van technische tekeningen en ontwerpen van lay outs, P&ID’s machine opstellingen ,elektrische schema’s en kastontwerpen en Proces Flow schema’s met volgende CAD software Electro : Autocad + Eplan PFS P&ID : Autocad Layouts en machine opstellingen : Autocad 2D
 • Opstellen van lastenboeken ( werkomschrijvingen)
 • Aanvragen van prijsoffertes, plaatsen van bestelvoorstellen en controle van leveringen
 • Opvolgen van de werf tijdens de project realisatie Toezicht houden op de veilige en technisch correcte uitvoering van de werken en op de naleving van het lastenboek Laten herstellen van onvolkomenheden, die voor of tijdens de proefstart zouden blijken.
 • Opvolgen van de werkzaamheden om de vooropgestelde planning te kunnen garanderen. Coördinatie verzekeren met productie tijdens de werkzaamheden.

 • Rapporteren aan de verantwoordelijke project ingenieur omtrent de status en voortgang van het project .
 • Uitvoeren van opmetingen op de fabrieksvloer en daarna de gegevens op tekening zetten
 • Jouw profiel

 • Je hebt een Bacheloropleiding Elektromechanica succesvol afgerond.
 • Werkervaring in een gelijkaardige rol is een troef.
 • Basiskennis van Autocad (2D) en Eplan en goede kennis van office software
 • Kennis van procesinstallaties d.m.v. P&ID en PFS
 • Talenkennis : Engels. Noties Frans en Duits zijn een plus.
 • Je hebt een passie voor techniek en bent accuraat
 • Je werkt graag in team, je hebt interesse in projectmatig werken en kan vlot communiceren.
 • Je neemt graag initiatief en hebt zin voor verantwoordelijkheid. Je kan planmatig werken. Je houdt van afwisseling.
 • Je bent bereid sporadisch te reizen (korte verplaatsingen in Europa) en stelt je flexibel op in functie van de lopende projecten.
 • Wat bieden wij?

  Wij bieden je uitdaging en werkzekerheid in een boeiende positie in een internationaal bedrijf met een dynamische cultuur en collegiale sfeer.

  Binnen een mensgerichte en waardegedreven omgeving die maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog in het vaandel draagt, krijg je alle kansen om mee te groeien.

  Uiteraard hoort hierbij een aantrekkelijk loon en kan je genieten van passende extralegale voordelen.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier