Logistiek medewerker - E-commerce (m/v)
Hubo
Antwerpen, Belgium
6 dagen geleden

Functie

Voor onze e-commerce afdeling zijn we op zoek naar een allround logistiek medewerker . Je vormt de spil en bent verantwoordelijk voor de opvolging en naleving van alle logistieke processen en procedures binnen het e-commerce team en daarnaast coördineer je de integratie van nieuwe leveranciers .

Tot jouw takenpakket behoort samen met de rest van het team o.a. het beheer van de totale logistieke e-commerce flow , de verdere coördinatie en de uitbouw van de online verkoop .

Je biedt ondersteuning aan de betrokken diensten, zowel binnen Hubo als aan externe partijen. Je onderhoudt daarom goede contacten met de verschillende transporteurs en leveranciers , maar ook met onze eigen interne klantendienst, boekhouding, inkoopafdeling én IT dienst.

Profiel

 • Je hebt een Bachelor diploma op zak en kunt terugblikken op een eerste, bij voorkeur een 3- jarige werkervaring binnen een E-Commerce en / of logistieke omgeving.
 • Naast een gezonde affiniteit met de technische opzet van logistieke processen en het nauwkeurig en gestructureerd werken ben je communicatief sterk en tegelijk een doener’ die initiatief durft te nemen.
 • Je hebt een kritische blik, bent leergierig, flexibel van geest en werkt oplossingsgericht.
 • Je bent een absolute teamplayer , maar kunt ook zelfstandig werken en verantwoordelijkheid dragen.
 • Je gaat op een positieve manier om met deadlines, bent stressbestendig en staat open voor verandering.
 • Je werkt vlot met de verschillende MS Office toepassingen (Outlook en Excel!) - Ervaring met SAP (of ander ERP pakket) is een absolute plus!
 • Je spreekt perfect Nederlands en beschikt over een goede kennis van het Frans en Engels, zowel gesproken als geschreven.
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier