JUNIOR SALES MANAGER BOUW WALLONIë
ARGON SELECTIE
ROESELARE, BELGIE
1 dag geleden
source : VDAB

Functieomschrijving

Als Junior sales manager onderhoud je de bestaande klantencontacten, ondersteun je de klant en verdiept de klantenrelatie.

Verder prospecteer je nieuwe afzetmogelijkheden binnen de ramen- en deurensector. Je wordt tevens verantwoordelijk voor het bepalen en uitvoeren van de verkoopstrategie, productoptimalisatie en budgettering.

Profiel

Jij bent een communicatief persoon met doorgroeitalent op korte termijn. Je hebt een bij voorkeur een Bachelor-opleiding genoten en beschikt over een zekere affiniteit met de bouw- / grondstoffenmarkt.

Je hebt een commerciële ingesteldheid en je streeft een maximale klantentevredenheid na. Je hebt oog voor marktontwikkelingen binnen je vakgebied, en weet deze indien nodig te vertalen naar concrete actieplannen.

Administratief onderlegd zijn, correcte rapportering.Je combineert een helikopterview en administratieve nauwkeurigheid met een klantgerichte aanpak.

Je kan vlot overweg met de courante officetoepassingen en je hebt een perfecte Franse talenkennis (bij voorkeur ook Engels en / of Duits!).

Aanbod

Je komt terecht in een internationaal bedrijf met oog voor zijn medewerkers en zijn klanten, met veel ruimte om te ondernemen en niet te vergeten een aantrekkelijke verloning.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier