ONDERHOUDSTECHNIEKER
Manpower
Herentals, Antwerpen, België
2 dagen geleden
source : Jobat

Je bent verantwoordelijk voor de preventieve technische werkzaamheden, revisies, oplossen van storingen, verrichten van herstellings-, constructie- en optimalisatiewerken en het uitvoeren van veiligheidsswerken.

Tenslotte werk je mee aan investeringswerken volgens een opgemaakt plan. Je zal rapporteren aan de Technisch verantwoordelijke.

Je bent in het bezit van een diploma electromechanica of gelijkwaardig door relevante werkervaring. Je bezit da basiskennis van koelsystemen, mechanica, elektriciteit en electronic.

Bij voorkeur in het bezit van een G1-G2-G3 certificaat. Je hebt een algemeen goed technisch inzicht. Je hebt kennis van laswerken.

Je bent een nauwkeurig en veiligsbewuste teamplayer!

Je kan werken in een 5-ploegensysteem. Je komt terecht in een dynamisch bedrijf en in een zeer boeiende job. Er wordt een zeer uitgebreide opleiding voorzien.

Je ontvangt een marktconform loon. Na een geslaagde interimperiode krijg je een contract van onbepaalde duur.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier