Verpleegkundige sp-chronisch
AZ Delta
Brugsesteenweg 90, 8800 Roeselare, Bélgica
3 dagen geleden

De functie

Als verpleegkundige revalidatie maakt u deel uit van een multidisciplinair team dat helpt om patiënten met een hoofdzakelijk een orthopedische en neurologische problematiek.

U helpt de revalidant naar een zo groot mogelijke zelfzorg en geeft ondersteuning aan de revalidatiedoelstellingen (zowel fysisch, psychisch, sociaal als existentieel).

Uw profiel

 • U bent in het bezit van een diploma verpleegkundige.
 • U bent sociaal vaardig en legt dan ook makkelijk contacten met patiënten en hun directe omgeving.
 • U werkt graag multidisciplinair samen.
 • U gaat discreet om met vertrouwelijke informatie.
 • Klantgerichtheid en patiëntvriendelijkheid zijn voor u belangrijke waarden. Met uw enthousiasme en realiteitszin draagt u bij tot een aangename groepsdynamiek.
 • Aanbod

  Wij bieden u een boeiende deeltijdse (75%) functie van bepaalde duur tem oktober 2020. Een contract van onbepaalde duur binnen AZ Delta is mogelijk.

  We bieden u een marktconform salaris (IFIC), afgestemd op uw relevante beroepservaring en aangevuld met toeslagen voor onregelmatige prestaties.

  Dit wordt aangevuld met een aantal (extralegale) voordelen zoals een hospitalisatieverzekering, maaltijdcheques en een vergoeding voor woon-werkverkeer.

  Daarnaast is er de mogelijkheid tot permanente vorming.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier