Project Ingenieur Automatisatie (GBS)
Imec R&D
Heverlee, Belgium
20 uur geleden

Imec steunt en begeleidt je hierbij; niet alleen met woorden, maar ook met daden. Via imec.academy, onze corporate university’, investeren wij actief in het verder ontplooien van onze medewerkers.

Dit zowel op technisch als op persoonlijk vlak.

Jouw waardevolle bijdrage en die van jouw collega’s maakt van imec een topspeler in zijn domein. Jouw energie en inzet wordt dan ook geapprecieerd in een aantrekkelijk marktconform loon aangevuld met talrijke voordelen.

Wie ben jij

 • Je hebt een Master diploma Ingenieurswetenschappen of Industriële Wetenschappen, in de richting Elektromechanica of Automatisatie.
 • Je kunt bouwen op enkele jaren relevante technische ervaring in industriële automatisatie.

 • Kennis van HVAC installaties (koelcentrale, stookplaats, luchtgroepen,..), high purity water systemen, afvalwater verwerking,... is een troef.
 • Dankzij jouw ervaring weet je op een daadkrachtige en overtuigende manier automatiseringsprojecten te realiseren.
 • Je bent gepassioneerd door je vak en houdt ervan je handen uit de mouwen te steken en het verschil te maken on the field’.
 • Hierdoor weet je jouw collega’s te inspireren en en haal je voldoening uit het doorgeven van jouw kennis en expertise.
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier