Klantenadviseur Verzekeringen regio Vlaams-Brabant - v/m/x
BNP Paribas Fortis
Vlaams-Brabant, België, NL
7 dagen geleden
source : Joblift

Je toekomstige Job Je verkoopt pro-actief verzekeringen (schade- en levensverzekeringen) binnen jouw kantorengroep.* Je zorgt voor de kwaliteit van de service en de tevredenheid van de klanten, door een verzekeringsaanvraag om te zetten in een unieke klantenervaring.

 • Je draagt actief bij tot de groei van de verzekeringsportefeuille van jouw kantorengroep* Je bent een centraal aanspreekpunt en je animeert collega’s door vergaderingen te organiseren, jouw expertise door te geven en mee de commerciële vaardigheden van je collega’s op het vlak van verzekeringen te ontwikkelen.
 • Speel je troeven uit Je hebt een bachelordiploma of gelijkwaardig* Je bent Nederlandstalig en hebt een goede kennis van het Frans* Je bent een (technisch en commercieel) expert in verzekeringen Je hebt of verkrijgt de VVD aggregatie in het kader van de wet Cauwenberghs.

 • Je bent vlot in communicatie Digitale kanalen schrikken je niet af.* Je bent steeds bereikbaar voor collega’s en klanten en je bouwt een netwerk op van duurzame relaties .
 • Je bent flexibel en je speelt empathisch in op de behoeften van de klanten om samen excellente resultaten te bereiken.* Je bent proactief , neemt initiatief en bent oplossingsgericht .
 • Je kunt goed analyseren en synthetiseren , en hebt een sterk inzicht in risico’s .In een wereld in verandering zijn diversiteit en inclusie centrale waarden.

  Bij BNP Paribas Fortis willen we vrouwen en mannen van alle leeftijden en vanallerlei achtergronden aantrekken en behouden, elk met haar of zijn eigenervaring.

  Hiermee versterken we onze resultaten en onze innovatieve kracht. Alonze voltijdse jobaanbiedingen staan ook open voor 90% of 80%tewerkstellingsregime.

  Ga je de uitdaging aan? Geïnteresseerd in deze functie? Aarzel niet om online te solliciteren.

  Step 2
  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier