Medewerker Restaurant - Bistro - 30u
Ikea
Gent
1 dag geleden

Candidate profile Dutch WIE JE BENT Candidate Profile Je hebt een passie voor food en voor de klanten die steeds op een aangename en kwalitatieve service kunnen rekenen.

Je voelt aan wat onze klanten nodig hebben en speelt hierop commercieel in. Je voelt je goed in een drukke restaurantomgeving en je neemt initiatieven om je collega’s en klanten te helpen.

Key responsibilities (title) Dutch EEN DAG MET ONS IN JOUW LEVEN Key responsibilities (text) Start met onze klanten welkom te heten in ons restaurant waar ze kunnen rekenen op jouw glimlach, advies en vlotte service.

Verschillende taken worden in de afdeling gedaan : afwas, kassawerk, bereiding van de maaltijden. Je zorgt ervoor dat de producten steeds in een perfecte staat en correct geprijsd zijn.

De maaltijden en de snacks worden door de IKEA vastgestelde kwaliteitsnormen en bereidingswijzen bereid en geserveerd. Gedurende de volledige werkdag zorg je ervoor dat het gebruikte werkmateriaal steeds in een onberispelijke staat verkeert.

Team vision and mission (title) Dutch OVER DIT WERKGEBIED Team vision and mission (text) Samen zorgen we voor een beter dagelijks leven door onze klanten, medewerkers en mensen thuis gezonde en milieuvriendelijk voedsel aan te bieden.

Onze producten onderstrepen onze Scandinavische roots. We bieden ook in onze Bistro’s en Swedish Food Market een uitgebreid assortiment aan.

Diversiteit in onze teams is de sleutel naar succes.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier