Brand Manager (m/v)
Konvert Office Gent
Wondelgem, BE
3 dagen geleden

Profiel

Als Brand Manager -Ben je verantwoordelijk voor het versterken van de internationale positionering van het merk en ondersteun je de Director of International Business Development bij het verder uitbouwen van ons resellernetwerk -Creëer je all around top-of-mind awareness -Bedenk je spraakmakende actieplannen en bouw je mee aan een sterk marketingplan -Verhoog je de naamsbekendheid van ons innovatief product bij klanten en prospecten in binnen- en buitenland -Werk je constructief mee aan het continu innoveren van de website -Bezit je een vlotte pen in het Nederlands en het Engels en weet je teksten, persberichten en social media posts in een aantrekkelijk / creatief en professioneel jasje te stoppen ongeacht het doelpubliek (kennis van Frans en / of Duits is een extra troef) -Ben je gepassioneerd door technologie -Stimuleer je het gebruik van social media bij de collega's -Ben je een echte teamplayer met een can do-mentaliteit

Aanbod

Technische ondersteuning bieden aan commerciële krachten bij de lancering van commerciële actieplannen. Promotiemiddelen voor de producten uitdenken en de uitwerking controleren.

Strategieën voor fondsenverwerving voor een goed doel of vereniging opstellenCampagnes voor fondsenwerving sturen. Marketingstudies uitvoerenCommuniceren met de commerciële diensten, de algemene directie, .

 • Marketingoperaties van een website coördineren. Het marketingplan opstellenDe ontwikkeling van de uitvoering van het marketingplan controleren.
 • Een balans van de marketingacties opstellen en verbeteringen voorstellen. Het marketingbudget uitwerken en voor alle producten van de onderneming opvolgen.

  De promotiecampagne van de producten uitdenken en opstarten. De productontwikkelingsstrategie bepalen of ertoe bijdragen samen met de dienst onderzoek en ontwikkeling, de productieafdeling, de commerciële dienst, .

 • De marketingstrategie van de onderneming uitwerken op basis van marktonderzoek. De activiteiten van een team coördinerenEen organisatie leiden.
 • Acties uitvoeren ter ondersteuning van het personeelsbeheer (aanwerving, opleiding, ...) -Een degelijke ondersteuning om je succesvol te maken in je job -Een professionele, nauwe samenwerking met een gemotiveerd sales team en met de Sales & Marketing Manager -Een dynamisch en gedreven team dat de business echt in de markt wil zetten om zo het imago en de naamsbekendheid van het merk als marktleider te vergroten.

  Alsook de kans om samen met de collega's creatieve initiatieven op touw te zetten om zo de klantenportefeuille verder uit te bouwen -Een impact op het succes van onze organisatie en van het merk -Een uitgebreid salarisplan Spreekt deze vacature jou aan en kan je jezelf volledig terugvinden in het vooropgestelde profiel ?

  Stuur dan zeker jouw cv naar gent.office konvert.be

  Vereiste kwalificaties

 • Als Brand Manager heb je -Een inspirerende visie en ben je een strateeg op marketingvlak -Een kritische geest die je in staat stelt om doorspekte analyses te maken die je kan gebruiken om adequate campagnes op te zetten -Een gedreven en enthousiaste houding en ben je een harde werker;
 • iemand die zelf de handen uit de mouwen steekt -Een voorliefde voor SEO -Een Bachelor- of Master-diploma op zak of ben je gelijkwaardig door ervaring

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier