Service Desk Engineer
EyeTech Solutions
Waregem, Belgium
23 uur geleden
source : ictjob.be

Context Ben je geïnteresseerd in een nieuwe uitdaging? Op zoek naar een job als Service Desk Engineer? Werken in een Windows-omgeving?

I got the job for you! Binnen dit groeiend ICT-team zijn ze op zoek naar een toffee Service Desk Medewerker. Deze internationale speler in de regio van Gent blijft zich verder ontwikkelen in hun eigen niche.

Jij bent binnen deze job dé single point of contact. Ben jij hier klaar voor? Jobomschrijving Installeren van updates, programma's en meer op allerhande computers en mobiles.

Via een toolset beheer je de wachttijden bij alle eindgebruikers. Je zorgt voor een up-to-date ticketingsysteem. Als 1st Line Support ben jij het eerste aanspreekpunt voor terugkerende problemen.

Samen met jouw team streef je naar een kwalitatieve service. Profiel Behaalde een bachelordiploma uit een STEM-richting.

Schoolverlaters mogen zich ook aanmelden! Basiskennis van Hardware Exchange VMware O365 Windows Active Directory en meer is een mooie plus.

Troubleshooten is geen onbekend terrein voor jou. Voor deze internationale omgeving is goede kennis van Nederlands - Engels en Frans een must.

Ben jij gemotiveerd, flexibel en een initiatiefnemer? Aanbod Marktconform bruto jaarsalaris tot wel EUR40.000, alles afhankelijk van jouw ervaring en kennis.

Bedrijfswagen met bijhorende tankkaart waardoor je elke ochtend in alle comfort je naar jouw werk begeeft. Maaltijdcheques van EUR8.

Je hoeft maar naar de winkel te gaan en genieten van een lekkere lunch. Groepsverzekering is inherent aan deze functie. Spaar vanaf nu al een mooi centje voor jouw pensioen.

Geniet samen met jou collega's van de vele groepsactiviteiten en sportevenementen. Hierdoor creeër je snel een leuke vertrouwensband!

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier