Java Developer
EyeTech Solutions
Boom, Belgium
6 dagen geleden
source : ictjob.be

Op zoek naar een uitdagende interne functie als Java Developer? Dit innovatief bedrijf is gespecialiseerd In het ontwerpen van softwarepakketten die volledige business oplossingen bieden voor de retailsector.

Deze op maat gemaakte pakketten bieden analyse en optimalisatie van volledige processen die lopen van creatie tot de verkoop van een collectie.

Met jarenlange expertise kunnen ze rekenen op impressionante en gerespecteerde klanten zoals Scapa en Mayerline. Takenpakket Je ontwerpt code om functionaliteiten toe te voegen en je zal ook instaan voor het testen.

Al deze taken zal je uitvoeren in een volledige Java-omgeving. Samen met je team ga je elke dag aan de slag om samen de meest innovatieve oplossing te zoeken.

Je biedt documentatie en technische ondersteuning voor de ontwikkelaars, gebruikers en informatiediensten bij al jouw klanten.

Profiel Je hebt al enkele jaren ervaring als Developer en je kan dit onderbouwen met een behaald diploma of certificaat binnen de IT.

Jouw specialisatie is het coderen voor het back-end gedeelte en dit heb je altijd gedaan in Java. Je bent een echte teamplayer, waardoor je ook zeer goed kan samenwerken met je collega's van het development-team.

Aanbod Je wordt mooi beloond met een aantrekkelijk salarispakket dat op jaarbasis rond de EUR40.000 bruto Naargelang jouw ervaring kan dit alleen maar stijgen.

Je ontvangt een bedrijfswagen dat samenhangt met een tankkaart. Zeg vaarwel tegen onderhouds-, verzekerings- en tankkosten.

Geniet jaarlijks van de 32(!) aangeboden vakantiedagen, waardoor je kan profiteren van voldoende rust en de mogelijkheid om meerdere keren op reis te gaan per jaar.

Jouw persoonlijke ontwikkeling en kennis is belangrijk voor je werkgever. Je zal de eerste drie maanden voldoende opleidingen krijgen om de werkwijze van het bedrijf te leren kennen en achteraf op vrije keuze via externe partijen.

Work life balance is key", en dat geldt in dit bedrijf ook. Je krijgt de mogelijkheid om je werkschema in te vullen volgens glijdende werkuren en een dagje of 2 per week thuis werken is zeker ook bespreekbaar naargelang je ervaring.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier