Ago IT - IT Beheerder
Ago IT
Kortrijk, Belgium
3 dagen geleden
source : ictjob.be

Voor een productiebedrijf in het Kortrijkse zijn we op zoek naar een IT Beheerder Als IT Beheerder ben je de voortrekker van de digitaliseringsprojecten.

Vanuit jouw expertise en interesse in IT, ben je het aanspreekpunt binnen de organisatie voor aanpassingen binnen het ERP-pakket en draag je ook andere IT-oplossingen aan om efficiënter te werken.

Daarnaast kan je vanuit jouw analytische geest ook de nodige datasets en -analyses voorbereiden. Tot slot ben je de 'go-to-person' bij Hardware IT-problemen.

Het takenpakket kan worden onderverdeeld in 4 blokken : ERP, data & rapportering, digitalisatie en ICT Hardware. ERP : Je wordt de expert voor wat betreft het ERP-pakket.

Je maakt functionele analyses samen met de key users van de betrokken afdelingen. Kleine aanpassingen of parametrisaties pak je zelf aan.

Bij programmatie op maat, ga je in overleg met de softwareleverancier Je geeft opleiding aan (key)users binnen de organisatie zodat het ERP-systeem vlot wordt gebruikt Je beheert de overkoepelende masterdata en ondersteunt de gebruikers waar nodig.

Data & rapportering : Je ondersteunt de organisatie in de opbouw van de nodige queries voor verdere analyses. Je maakt en onderhoudt de nodige dashboards voor de opvolging van de vooropgestelde KPI's Reccurente rapporten bouw je op in Power BI Bij anomalieën in queries onderzoek je de grondoorzaak.

Digitalisatie : Je onderzoekt mogelijkheden naar digitalisatie van processen om deze efficiënter te laten verlopen. Je zet een MES op voor beide productiesites.

Je denkt mee na over de mogelijkheden voor een vlottere werking in het magazijn ICT Hardware : Je bent het interne aanspreekpunt voor ICT infrastructuur en bent de contactpersoon voor de externe IT partner.

Je beheert de licenties, users & toegangsrechten voor de verschillende servers en systemen. Je evalueert de aankoop / update van ICT Hardware.

Waar nodig voer je sporadisch zelf een interventie uit Profiel Je bent vertrouwd met een ERP-systeem (Dynamics AX is een pro) en de logica voor het configureren van bedrijfsprocessen.

Je bent een sterke analytische denker en heb sterke IT-kennis die je toelaat dit te vertalen in programmeerlogica en verbetering van de verschillende bedrijfsprocessen.

Je kan databasestructuren analyseren en van hieruit de nodige queries opstellen (SQLServer, MS query) Je hebt de nodige kennis van ICT-infrastructuur, minimaal tot op een niveau dat je de voorstellen van externe partijen voldoende kritisch kan beoordelen.

Je beschikt over de nodige leidinggevende capaciteiten om je projecten zelfstandig op te volgen en te beheren. Planmatige werken met verschillende (externe) stakeholders in het project schrikt je dus niet af.

Je hebt sterke communicatieve vaardigheden, deze laten je toe om analyses helder te formuleren, maar ook vervolgens constructieve gesprekken te voeren met de verschillende key users in de organisatie.

Je weet hiervoor steeds het nodige draagvlak te creëren. Je bent dynamisch, flexibel en vlot in de omgang met collega's en klanten.

Je denkt hierbij klantgericht voor je (interne) klant. Je beschikt over een bachelor of master diploma in IT en kan dit bij voorkeur aanvullen met enkele jaren relevante ervaring Aanbod Je wordt niet zomaar een nummer, maar onderdeel van een familiale KMO in een groeiende sector.

Je kan rekenen op een uitdagende functie met groeimogelijkheden binnen een stabiel en financieel gezonde werkomgeving. Innovatieve kwaliteitsproducten, die zelf ontwikkeld en geproduceerd worden Sterk betrokken collega's, die graag samen resultaten neerzetten Medewerker van een krachtige en creatieve organisatie Aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en groeimogelijkheden Een passend pakket arbeidsvoorwaarden (extra legale voordelen) Marktconform loon naargelang je relevante ervaring.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier