Verantwoordelijke elektrisch en mechanisch onderhoud DAG (M/V)
Over Ago
Ooigem
5 dagen geleden

Functieomschrijving

Als verantwoordelijke elektrisch en mechanisch onderhoud ben je verantwoordelijk voor de aansturing van 12 techniekers voor het preventief en curatief onderhoud van ons volledige machinepark.

Je zoekt naar een structurele oplossing om terugkerende problemen te vermijden, steeds rekening houdend met de productie.

Je stuurt een team van technische medewerkers aan, inspireert en engageert hen.

Je kan ingeschakeld worden om elektrische aanpassingen / verbeteringen aan te brengen op vlak van gebouwen of industriële installaties.

Je kan ingeschakeld worden

Vereisten

Diploma Bachelor Elektrotechnieken of gelijkwaardig door ervaring. Minimum 5 jaar ervaring in een technische functie in een productieomgeving.

Je bent bent gepassioneerd door techniek en technologie, productiegericht en een krak in techniek. Via je kennis van elektronica, pneumatica, hydraulica, elektromechanica, mechanica en sturingen (PLC en aandrijftechniek) los je zo snel mogelijk effectieve of potentiële stilstanden van de machine op.

Je bent een flexibele teamspeler die bereid is in te springen bij plotselinge problemen of afwezigheid van collega's.

Aanbod

Je komt terecht in een hoogtechnologisch, sterk geautomatiseerd voedingsbedrijf waar je dagelijks kunt bij leren in een dynamische werksfeer en in een collegiale werkomgeving.

Een contract van onbepaalde duur.

Aantrekkelijk salarispakket conform jouw kennis, ervaring en resultaten

Wenst u meer info over deze job?

Neem dan contact op met één van deze kantoren : Ooigem

Step 2
Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier