BUSINESS BANKER
Anoniem
Nijlen, Antwerpen, BE
3 dagen geleden
source : Jobat

Ben je gepassioneerd door klantenrelaties en beschik je over een uitstekend commercieel talent? Heb je een goede kennis van de bedrijfswereld?

Dan zijn we op zoek naar jou! Onze opdrachtgever in de regio Kempen zoekt momenteel een BUSINESS BANKER .

Als Business Banker beheer je dagelijks een klantenportefeuille van gemiddeld 200 klanten in relatiebeheer. Je onderhoudt, ontwikkelt en versterkt een gepersonaliseerde en duurzame relatie met je klanten.

In een sfeer van vertrouwen lever je diensten op maat en verstrek je uitstekend advies.

Je ontwikkelt een goed expertiseniveau door een globale benadering te hanteren en door samen te werken met de beleggingsadviseurs, de fiscalisten, de juristen en andere collega's.

 • Je bouwt dankzij jouw relationele vaardigheden een echt partnership op lange termijn uit met vermogende bedrijven . Je begeleidt hen in al hun financiële projecten;
 • Je bent een ondernemer die initiatief neemt, een voorbeeldfunctie invult, en een expert functie combineert met het invullen en realiseren van de commerciële doelstellingen.
 • Minimum 2 jaar ervaring in business banking ;
 • Sterke relationele en communicatieve vaardigheden;
 • commerciële en dynamische ingesteldheid;
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier