Ontwerper Riolering
Whoohoo
Antwerpen, Belgie
5 dagen geleden

Over de functie

In jouw rol als Ontwerper Riolering werk jij klassieke rioleringsprojecten en hydronautstudies uit. Je voert alle activiteiten uit die hiervoor nodig zijn en bent verantwoordelijk voor het hydraulisch concept en de berekeningen van allerhande infrastructuur- en milieuprojecten.

Met jouw brede interesse en creativiteit bedenk je verfrissende en originele oplossingen voor watergerelateerde vraagstukken.

In het hele proces leg jij contact met de opdrachtgever en alle betrokken partijen om de nodige ontwerpgegevens te verkrijgen.

Je inventariseert de verkregen gegevens, bouwt een databank en model op en wekt het hydraulisch model uit. De gemaakte simulatie- en berekeningsresultaten interpreteer je en bespreek je met de opdrachtgevers.

Functie eisen

Je bent een persoon met een grote inzet en teamgevoel. Daarbij wil je bijleren en groeien in een familiale omgeving. Daarnaast beschik je als Ontwerper Riolering over volgende eigenschappen :

 • een ingenieursdiploma in een bouwkundige of industriële richting
 • relevante werkervaring in de sector
 • sterke interesse in water / wegen en rioleringswerken
 • Over het bedrijf

  Onze klant is een ontwerp en engineeringbureau met een specialisme in infrastructuur, water & leefmilieu en speciale technieken.

  Dit doen ze zowel in opdracht voor de openbare besturen als voor privé opdrachtgevers. Je komt terecht in een multidisciplinair team dat jouw groei prioriteit geeft.

  Voor jouw functie als Ontwerper Riolering bieden zij jou een loon op basis van jouw ervaring en vaardigheden, aangevuld met extra legale voordelen en ruimte voor opleiding, bijscholing en workshops.

  Solliciteren

  Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier