Elektrisch onderhoudstechnieker sterk Duits bedrijf - Vast contract
manpower
Kortrijk, Belgium
4 dagen geleden

Job Description

Als hoofd van het elektrisch onderhoud werk je nauw samen met 4 mechanische en polyvalente techniekers en in supervisie van de maintenance verantwoordelijke.

Het elektrisch werk binnen productie is jouw verantwoordelijkheid, je staat in voor het installeren, onderhouden en uitvoeren van herstellingswerken aan de elektrische installaties met ondersteuning van de collega's.

Hierbij rapporteer je aan de maintenance verantwoordelijke en bespreek je veel voorkomende fouten en leg je verbeteringsvoorstellen voor.

Bij aanpassingen aan de productie vernieuw je de elektrische schema's (autocad) en bijhorende info in de databank.

Client Description

Manpower Permanent Placement is de werving- en selectiedivisie van Manpower. Wij kijken samen met ambitieuze starters en ervaren professionals uit naar een nieuwe stap of wending in hun carrière.

Met een absolute focus op onze kandidaat bieden we de boeiendste jobs aan met bij opstart een vast contract.

Voor onze klant met een vestiging in de regio van Kortrijk en die deel uitmaakt van een sterke Duitse internationale groep zijn wij op zoek naar een verantwoordelijke voor het elektrisch onderhoud binnen productie.

Candidate Profile

Als hoofd van het elektrisch onderhoud heb je een technisch diploma elektriciteit met enkele jaren ervaring als industrieel elektricien / technieker.

Hierdoor heb je een sterke kennis naar industriële elektriciteit en onderhoud met een basis PLC. Als persoon neem je graag zaken in handen, ben je flexibel en werk je nauwkeurig.

Door het internationale karakter van de organisatie ben je communicatief in het Nederlands, Engels & Frans. Tot slot heb je kennis en / of ervaring met autocad.

Client Offer

Na een introductieprogramma krijg je de verantwoordelijkheid over het elektrisch onderhoud in supervisie van de maintenance verantwoordelijke.

Hierbij zal je ook op geregelde basis buitenlandse opleidingen volgen naar nieuwe machines. Voor deze verantwoordelijke en veelzijdige functie in dag regime krijg je een aantrekkelijk uurloon aangevuld met maaltijdcheques en verzekeringen.

Ben jij de ervaren en gepassioneerde technieker naar industriële elektriciteit? Bezorg je CV aan tycho.paepe manpower.be of contacteer mij op 0472 42 59 69.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier