Service Delivery Owner Release
Brussels Airport
Brussels, Belgium
12 dagen geleden

Spreekt deze uitdaging je aan?

De afdeling ICT Architecture & Services is als overkoepelende dienst verantwoordelijk voor ICT Services, Security, Connectivity, Architecture & Governance die door de andere ICT Departementen ( Airport ICT’, Direct ICT’, Generic ICT’ en Data & Analytics’) gebruikt worden.

De Service Delivery Owner Release rapporteert rechtstreeks aan het Hoofd van ICT Architecture & Services.

De Service Delivery Owner ICT Release ben je verantwoordelijk voor het opleveren van alle innovaties en nieuwe functionaliteiten binnen het volledige ICT portfolio.

Jij hebt vanuit jouw sleutelrol het mandaat om te beslissen welke aanpassingen en vernieuwingen effectief opgeleverd worden.

Op die manier garandeer je dat de wijzigingen conform afspraken worden afgehandeld, met een minimum aan incidenten en een zo gering mogelijke impact op de kwaliteit van de ICT diensten die 24 / 7 beschikbaar dienen te zijn.

De belangrijkste verantwoordelijkheden binnen deze rol zijn :

 • Het continu structureel optimaliseren van change en release processen en procedures voor een optimale 24 / 7 operationele ICT service portfolio.
 • Change & Release Management : beheer van alle ICT wijzigingen en releases, inclusief deze geïnitieerd vanuit de business met (mogelijke) impact op ICT domeinen.

  Projectmanagement : beheer van of deelname aan projecten die wijzigingen aanbrengen aan bestaande ICT producten en diensten op de luchthaven, of nieuwe diensten leveren.

 • Het sturen en coachen van alle stakeholders van de ICT Release delivery zodat de processen en procedures gekend zijn en correct worden opgevolgd om een optimale 24 / 7 operationele ICT service delivery te garanderen.
 • Trainingen organiserenHet organiseren, voorbereiden en leiden van de change advisory board (CAB) activiteiten.

  Wat kan je verwachten bij ons?

  Wij bieden je een job unlike any other, met uitdagingen in een unieke omgeving die volop in beweging is met kansen om door te groeien.

  Binnen deze kaderfunctie (intern gewogen op Klasse C) ontvang je een aantrekkelijk salarispakket.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier