Project engineer
Whoohoo
Antwerpen, Belgium
6 dagen geleden

Over de functie

Als project ingenieur sta je mee aan de basis van een nieuwe afdeling binnen dit installatiebedrijf.

In deze functie begeleid je projecten van A tot Z binnen een niche markt. Je gebruikt jouw achtergrond van elektromechanica om deze projecten van voorstudie tot implementatie en nazorg af te ronden.

Je krijgt hiervoor een goede opleiding en kans tot persoonlijke ontwikkeling maar ook de vrijheid om creatief oplossingen te zoeken.

Ook stuur je tijdens de uitvoeringswerken verschillende contractors aan en zorgt ervoor dat de werken volgens uw schema verlopen.

Je zorgt daarbuiten ook voor de nodige materialen en personeel. Ook bekijk je samen met de klanten mogelijke onderhoudscontracten naar de toekomst toe.

Functie eisen

De gedreven project engineer die wij zoeken :

 • Bachelor elektromechanica
 • Nederlands en goede basis Frans
 • Hands-on en flexibel
 • Over het bedrijf

  Bij dit installatiebedrijf dat volop in uitbreiding is zijn ze op zoek naar verschillende gedreven project ingenieurs om een nieuw afdeling op te richten.

  Dit bedrijf staat in voor multidisciplinaire projecten binnen een niche markt. Binnen deze nieuwe afdeling sta je mee aan de basis en geef je deze mee vorm.

  Je krijgt een vrij rol en krijgt ook inspraak in belangrijke beslissingen. Zo kan je projecten van A tot Z mee begeleiden.

  Flex

  Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

  Solliciteren

  Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier