alarmtechnieker regio Limburg
Accent
Oudsbergen, BE
3 dagen geleden

Bij onze klant kom je terecht in een gezonde,groeiende onderneming. En dit met een dynamisch en enthousiastteam! Al 25 jaar knutselen met elektronica : van DECT telefoons,over alarmsystemen tot VOIP en automatisatiesystemen.

Daarvoor zijnze niet over 1 nacht ijs gegaan. Kwaliteit en service hebben zealtijd door de jaren heen hoog in het vaandel gedragen.

Hiervangetuigen de vele tevredenklanten.

Functiebeschrijving

Alsonderhoudstechnieker zal je instaan voor het onderhoud vanalarmsystemen regio Limburg. Je gaat dagelijks alleen op pad omonderhoudsbeurten en eventuele herstellingen uit te voeren bij deklant.

Dankzij jouw enthousiaste persoonlijkheid slaag je erin omeen goede indruk achter te laten bij de klant. Met jouw degelijkekennis zorg je voor een voortreffelijke service.

Je haaltvoldoening uit de menselijke contacten en het in conditie houdenvan onzesystemen.

Functie-eisen

 • Jebent gemotiveerd en gedreven.
 • Je kan zowelzelfstandig als in teamverband werken.
 • Je hebtaffiniteit met elektriciteit.
 • Je bent in hetbezit van een attest installatie en onderhoud alarmsystemen of jebent zeer gemotiveerd om dit op korte termijn te behalen.
 • Heb je al ervaring in een soortgelijke functieen eventueel ervaring van Texecom / DSC, dan spreekt dit in jevoordeel. Ook mensen zonder ervaring, maar met de nodige motivatieen passie komen in aanmerking!
 • Bij voorkeurwoon je in een straal van max. 25 km van Opglabbeek (Oudsbergen).
 • Ook 50-plussers zijn meer dan welkom!
 • Arbeidsvoorwaarden

  Jekan rekenen op een interessante verloning, 12 ADV-dagen per jaarnaast de wettelijke vakantiedagen, een werkgsm, kilometervergoedingen een boeiende job dichtbij huis.

  De toffe collega's krijg je erextra bovenop!

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier