Student Bijstandsverlener
Europ Assistance
1160 Auderghem
4 dagen geleden
source : Student.be

Company description

Student Bijstandsverlener

Als Bijstandsverlener zit je bij het kloppend hart van de onderneming : de Bijstandsverlening.

Je zit in de frontlinie en onze klanten in nood rekenen op je om hen doeltreffend, professioneel en met de nodige empathie verder te helpen.

Je bent de eerste persoon tot wie onze klanten in nood zich wenden. Je organiseert en coördineert de hulpverlening, dit voor zowel technische bijstand in binnen- en buitenland als voor medische bijstand in het buitenland, waar ook ter wereld.

Ben je op zoek naar een niet-alledaagse job waarin je je talenkennis en je organisatietalent kan benutten? Een job die je toch nog de mogelijkheid biedt andere activiteiten te ontwikkelen?

Een job waarin je heel veel contacten hebt met klanten en leveranciers? Een job in een bedrijf waar diversiteit een belangrijke waarde is?

Solliciteer voor deze job als je jezelf in volgend profiel herkent :

Je bent heel goed tweetalig Nederlands / Frans en je spreekt behoorlijk Engels

Je bent een geboren organisator, hebt verantwoordelijkheidszin en kan autonoom werken Je houdt van telefonische contacten, bent klantgericht en hebt een gezonde dosis empathie Je bent stressbestendig Je vindt werken in een variabel uurrooster met weekend prestaties tof.

We bieden je een leuke en uitdagende job met eigen verantwoordelijkheden in een omgeving waar openheid en teamwerk centraal staan.

Je krijgt een opleiding van 2 dagen en daarna een "on the job" coaching.

Interesse?

Solliciteren kan door te klikken op onderstaande link : http : / / europ-assistance.hro.be / solliciteer.php?lang nl&id 8&bron 47

Of neem een kijkje op onze jobsite via http : / / europ-assistance.hro.be

Job description

Student Bijstandsverlener

 • Als Bijstandsverlener zit je bij het kloppend hart van de onderneming : de Bijstandsverlening.
 • Je zit in de frontlinie en onze klanten in nood rekenen op je om hen doeltreffend, professioneel en met de nodige empathie verder te helpen.
 • Je bent de eerste persoon tot wie onze klanten in nood zich wenden. Je organiseert en coördineert de hulpverlening, dit voor zowel technische bijstand in binnen- en buitenland als voor medische bijstand in het buitenland, waar ook ter wereld.
 • Ben je op zoek naar een niet-alledaagse job waarin je je talenkennis en je organisatietalent kan benutten? Een job die je toch nog de mogelijkheid biedt andere activiteiten te ontwikkelen?
 • Een job waarin je heel veel contacten hebt met klanten en leveranciers? Een job in een bedrijf waar diversiteit een belangrijke waarde is?

  Searched Profile

 • Solliciteer voor deze job als je jezelf in volgend profiel herkent :
 • Je bent heel goed tweetalig Nederlands / Frans en je spreekt behoorlijk Engels
 • Je bent een geboren organisator, hebt verantwoordelijkheidszin en kan autonoom werken Je houdt van telefonische contacten, bent klantgericht en hebt een gezonde dosis empathie Je bent stressbestendig Je vindt werken in een variabel uurrooster met weekend prestaties tof.
 • We offer

  We bieden je een leuke en uitdagende job met eigen verantwoordelijkheden in een omgeving waar openheid en teamwerk centraal staan.

  Je krijgt een opleiding van 2 dagen en daarna een "on the job" coaching.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier