Allround monteur (m/v)
Konvert Interim Lommel
Hamont-Achel, BE
23 uur geleden

Profiel

Voor een bedrijf in Achel zijn we op zoek naar een monteur om samen nieuwe pluimvee- en varkenshouderijen in te richten of te renoveren Je hebt een basiskennis elektriciteit en zoekt een nieuwe uitdaging met voldoende afwisseling Samen met je collega's zal je instaan voor de montage van transport- en ventilatiesystemen.

Montage van waterleidingen, elektrische installaties en assemblage van voeder- en drinkbakken spreken je wel aan. Ook het aansluiten van verlichting en ventilatoren neem je mee voor je rekening.

Aanbod

De werkpost organiseren volgens het besteldossier of de interventiefiche (uitrusting, materialen, ...). De werking van bewegende onderdelen, de waterdichtheid of de isolatie van het werkstuk controleren.

Glaselementen plaatsen en vastzetten voor transport en opslag (spanriemen, zuignappen, ). Het bestaande schrijnwerk demonteren en de staat van de constructie controleren (raamkozijnen, deur- en venstergaten, ).

Het geheel van drager en frame waterdicht maken en polyurethaanschuim, dichtingen, kleefbanden, hoekprofielen, plaatsen Opleiding binnen het bedrijf. Loon volgens barema.

Vereiste kwalificaties

Flexibel ingesteld zijn. Basiskennis elektriciteit of gelijkwaardig naar ervaring toe. Motivatie is een must! Teamplayer

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier