ADMINISTRATIEF BEDIENDE MET VAST CONTRACT
Manpower
Sint-Niklaas
5 dagen geleden

Job Description

Als administratief bediende ben je verantwoordelijk voor het samenstellen van de dossiers. Je zorgt voor een correct opvolging van gegevens en detecteert eventuele problemen ruim op tijd.

Verder ben je het eerste aanspreekpunt van de klanten. Door jouw professionele houding zorg je ervoor dat deze tevreden blijven en dat er een langdurige relatie uitgebouwd kan worden.

Client Description

Voor een gekende speler in zijn sector, zijn wij op zoek naar een drietalig ADMINISTRATIEF BEDIENDE regio Sint-Niklaas.

Candidate Profile

Je behaalde een bachelor diploma of je kan terugvallen op een eerste relevante ervaring. Je hebt een vlotte kennis van het Nederlands, het Frans en het Engels en het schrikt jou niet af om deze kennis dagelijks mondeling en schriftelijk te gebruiken.

Verder heb je als administratief bediende oog voor detail en werk je gestructureerd.

Client Offer

Je komt terecht in een dynamisch bedrijf met een 'plezante' werksfeer en toffe collega's. Je krijgt een marktconform loon en de kans om interne opleidingen te volgen.

Interesse in deze administratieve uitdaging? Stuur dan als de bliksem jouw kandidatuur door naar sourcing manpower.be

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier