Target Recruitment - IT Support Engineer
Target Recruitment
Brussels, Belgium
4 dagen geleden
source : OnlyEngineerJobs

Ligt jouw passie in IT? En ben je ook graag in contact met mensen? Lees dan zeker verder.Je komt terecht bij een gekende speler in de retail sector.

Het hoofdkantoor is gelegen in Vlaams Brabant, ideaal bereikbaar vanuit Brussel, het Pajottenland en de Zennevalei. Als IT Support Engineer maak je deel uit van het interne IT team.

Je werkt samen met toffe collega's en krijgt een gevarieerd takenpakket. Een bedrijfswagen maakt dit plaatje helemaal compleet.

JobomschrijvingAls IT Support Engineer kom je terecht in het service desk team van 6 collega's. Samen zijn jullie verantwoordelijk voor het goed functioneren van IT voor de eindgebruikers.

Dit zowel voor de werknemers op het hoofdkantoor als in de winkels (remote).Je staat in voor het oplossen van allerlei IT problemen (office, PC, server, netwerken, .

 • Zo kom je in aanraking met een breed gamma aan technologieën en streef je steeds naar een optimale tevredenheid van de interne klanten.
 • Daarnaast kan je je ook uitleven bij nieuwe installaties, kleine projecten en het beheren van het IT-materiaal.Profiel Je hebt ervaring in een IT Helpdesk / Support / service desk functie.

  Je hebt een goede kennis van Active Directory, Windows, MS Office, Office 365, Azure, ... . Je spreekt vloeiend Nederlands en je hebt een zeer goede kennis van het Frans.

  Je haalt voldoening uit het oplossen van problemen en je staat graag in contact met mensen.Aanbod Een marktconform salaris aangevuld met : bedrijfswagen, tankkaart, verzekeringen, GSM, maaltijdcheques, .

 • Een succesvol bedrijf in de retail sector dat iedereen kent. Een gevarieerd takenpakket binnen een collegiale werksfeer.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier