Project & Process Engineer
Experis
Antwerpen, Antwerpen, BE
4 dagen geleden
source : Jobat

Vast Contract - Kapellen

ProcessEngineer #ChemicalIndustry #FoodIndustry

Heb je ervaring in het uitwerken van processen en concepten voor industriële productiesites en ben je klaar voor een nieuwe uitdaging met focus op de voedings- en chemische industrie? Lees dan zeker verder!

Voor onze klant in regio Kapellen zijn we momenteel opzoek naar een Process & Concept Engineer.

Jouw verantwoordelijkheden?

Als Process & Concept Engineer ben je verantwoordelijk voor het aanreiken van hoogtechnologische oplossingen voor de productie- en logistieke processen van industriële klanten in de chemische en voedingsindustrie.

Je ondersteunt hierbij ook het team van Sales Engineers met jouw technische expertise en gaat regelmatig in dialoog met de klant om een totaaloplossing op maat te kunnen aanbieden.

Ben je in het bezit van een Bachelor diploma in een technische richting en heb je reeds een eerste werkervaring achter de rug?

Heb je een brede technische kennis en ben je geïnteresseerd in de nieuwste technologische ontwikkelingen? Beschik je over sterke analytische en communicatieve vaardigheden kan je je vlot uitdrukken in zowel het Nederlands als het Engels?

Ben je een zelfstandige werker die ook graag samenwerkt met andere teams en departementen? Dan is deze job als Process & Concept Engineer mogelijk iets voor jou!

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
voortzetten
Aanvraagformulier