Tandartsassistent(e) Antwerpen
Actief Interim
Antwerpen 1, Antwerp, BE
5 dagen geleden
source : Monster

Functieomschrijving Onze klant is een tandartsenpraktijk gelegen in de Zuidrand van Antwerpen. Zij zoeken een voltijds tandartsassistent(e) die de dokter zal ondersteunen in zijn dagelijkse taken, zowel in het operationele als het administratieve werk.

Je assisteert de tandarts bij de medische ingrepen (vb. aanreiken van het medisch apparatuur, het voorbereiden van de patiënt, .

 • Je staat mee in voor het onthaal van de patiënten en ondersteunend administratief werk (vb. agendabeheer, inplannen van afspraken,.
 • Functie-eisen Je deed reeds een eerste ervaring op als medische assistent(e). Je bent vlot, communicatief en empathisch in het contact met patiënten.
 • Je werkt stipt, ordelijk en met oog voor detail. Arbeidsvoorwaarden Een voltijdse tewerkstelling van 38u per week met een gezond work-life balance en veel vakantie (geen weekendwerk).

  Je loon zal variëren tussen 2000 en 2400 € bruto (afhankelijk van leeftijd en ervaring). Dit bruto salaris wordt aangevuld met maaltijdcheques van 7 € per dag.

  Opstart op uitzendbasis. Vast contract na positieve evaluatie.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier